În cabinetul dentar modern Dental Privilege, medicul dentist îți oferă îngrijire dentară completă la cel mai înalt nivel funcțional, tehnic și estetic. Un dentist București își face timp să îți îngrijească dantura în mod personal și individual, sensibil și respectuos. Pe parcursul întregului proces de tratament, corectitudinea și transparența sunt prioritățile sale principale. Aceasta include sfaturi detaliate și de înțeles, o explicație a opțiunilor de tratament și transparență absolută a costurilor. La clinica stomatologică Dental Privilege există cea mai modernă tehnologie disponibilă pentru tratament și implant dentar. Se folosesc numai materiale de înaltă calitate pentru implanturi dentare și tratament. Pregătirea regulată a dentistului, îți garantează tratamentul dentar la cel mai înalt nivel.

Specialiști în implantologie

Implantologia este un punct central în practica clinicii stomatologice Dental Privilege. Dentistul București are ani de experiență profesională și are o echipă de top de experți în domeniul implantologiei. În plus față de implantare și întreținerea implanturilor clasice, sunt utilizate și sisteme moderne de implanturi, cum ar fi metoda Fast & Fixed. Aceasta este o tehnică de implantare ieftină, rapidă și blândă, care este deosebit de potrivită pentru pacienții fără dinți sau ai căror dinți nu mai pot fi conservați. Interacțiunea strânsă dintre medicul dentist București și tehnicianul dentar este o condiție prealabilă pentru rezultate bune. Acest lucru permite realizarea tuturor etapelor într-o singură zi. Astfel, pacientul economisește timp, deplasare și costuri. Folosind tehnologia de ultimă generație în combinație cu producția profesională, se creează punți ceramice, coroane, fațete sau proteze de înaltă calitate, care sunt întotdeauna adaptate individual fiecărui pacient.

În clinica dentară Dental Privilege, diferite discipline de specialitate sunt unite sub un singur acoperiș. Toate secțiile dentare sunt coordonate între ele și – beneficiind de proximitatea spațială – pot lucra îndeaproape împreună. Medicul dentist și pacientul au canale scurte de coordonare și pot avea loc îngrijiri complete cu competență interdisciplinară. Prin urmare, beneficiezi de un flux de lucru perfect. Stomatologia estetică influențează culoarea dinților, forma dintelui, poziția dintelui și aspectul gingiilor. Dinții nu numai că trebuie să fie albi, ci și să fie aranjați cât mai uniform posibil și acest lucru îl poate realiza dentistul București. Implanturile sunt rădăcini artificiale care sunt folosite pentru a închide golurile dinților și pentru a prelungi rândurile de dinți care sunt prea scurte.

Diagnosticul, terapia maxilarelor și a dinților nealiniaţi

Diagnosticul și terapia maxilarelor și dinților nealiniaţi se bazează pe cunoașterea precisă a creșterii și dezvoltării scheletului facial și a biomecanicii. Stomatologia de ultimă generație și cele mai noi metode precum terapia cu laser, 3D, parodontologia cu tratament cu laser, implantologia, tratamentele conservatoare fac parte din utilizarea de zi cu zi a unui dentist București. Prin urmare, dentistul București îți explică în cuvinte simple, pe înțelesul tău, ceea ce este necesar și ce se poate face în cazul tău, individual.