Implanturile dentare convenționale oferă numeroase avantaje. Dar, ca practică dentară cu experiență, stomatologii de la clinica dentară Dental Privilege cunoaște preocupările justificate pe care le au pacienții care și-au pierdut dinții, în ceea ce privește procedura implantologică, care uneori poate dura un an întreg de la introducerea implantului până la faza de vindecare. Perspectiva unui implant dentar Fast & Fixed de a acoperi lipsa dinților într-o singură zi, îi încântă pe majoritatea pacienților. Poți renunța la preocupările pe care le-ai avut până acum în privința implantării, deoarece există soluția ideală pentru tine: implant dentar Fast & Fixed. Cu terapia de implantare inovatoare, încercată și testată, ți se oferă implanturi de înaltă calitate și proteze fixe – în doar o zi în cabinetul dentar modern din București. Metoda de implantare sigură și imediată, nu numai că te scutește de lipsa de dinți, ci și de timp și bani.

Conceptul de implant dentar Fast & Fixed

Fast & Fixed este un proces inovator de implantare care a fost dezvoltat de grupul medical Bredent și este fabricat în Germania. În domeniul protezelor implantare, Fast & Fixed diferă de implanturile convenționale printr-o caracteristică esențială, și anume, conceptul de implant, care este caracterizat printr-un grad ridicat de standardizare. Acest lucru permite ca mai multe etape de tratament diferite să fie combinate și efectuate la o singură întâlnire de tratament. Pur și simplu, aceasta înseamnă pentru tine, implantarea dinților în aceeași zi prin metoda de implant dentar Fast & Fixed. Acest lucru înseamnă un set de dinți temporari, ficși, din plastic, personalizați individual pentru fiecare pacient. Imediat după extracția dinților, în loc să rămâi cu un spațiu dentar, poți merge acasă cu o proteză plăcută și cu zâmbetul pe buze, după doar o zi de tratament. După câteva luni, această proteză temporară va fi înlocuită cu una permanentă, din ceramică.

Acest lucru se datorează designului special al metodei inovatoare de implantare: Fast & Fixed, fiind necesare doar patru până la șase implanturi pe maxilar pentru o restaurare completă pentru a atașa proteza temporară. Cu procedurile convenționale, pe de altă parte, pot fi necesare până la zece implanturi în maxilarul superior și inferior pentru a asigura rezistența protezelor. Deoarece implanturile Fast & Fixed pentru partea din spate a maxilarului sunt ușor înclinate, adică sunt inserate într-un unghi – forțele biometrice pot fi distribuite în mod ideal, iar protezele dentare pot fi susținute ferm în poziție. Stabilitatea ridicată a implanturilor este mărită în continuare prin amplasarea unui pod. Aceasta înseamnă că un implant dentar Fast & Fixed nu numai că poate fi încărcat imediat, ci oferă și o gamă întreagă de alte avantaje. Trebuie doar să consumi alimente moi timp de câteva zile pentru a susține procesul de vindecare rapid.