Zona rezidentiala de lux, Dorobanti este una dintre cele mai bune locatii din Bucuresti, fiind in acelasi timp o zona linistita, rezidentiala, dar si o zona potrivita pentru spatii comerciale si de birouri. In acest articol va vom prezenta cateva oferte de case de vanzare Dorobanti care pot fi gasite pe prima pagina a acestei categorii de pe site-ul Regatta.ro. Aceste case sunt vandute exclusiv de agentia Regatta Imobiliare, fiind prezente doar pe site-ul companiei:

 

Casa de vanzare este situata intr-o zona rezidentiala de top, in zona Pietei Dorobanti – Beller: Aceasta casa are un demisol unde este deja un cabinet stomatologic, o sala asteptare, un secretariat, o camera de sterilizare, o baie, o camera pentru centrala si un garaj. La parter casa cuprinde: un living, un dinning, un birou, un bar, bucatarie, baie si o spalatorie. Etajul este alcatuit din 4 dormitoare, 2 bai, terasa. Structura de rezistenta a casei este din cadre si plansee din beton, casa fiind renovata integral si finisat cu materiale de cea mai buna calitate. Regatta Imobiliare vinde in exclusivitate aceasta casa.

 

Casa de vanzare 1000 mp si 14 camere in zona Dorobanti: Casa este situata in Bucuresti, pe strada Paris, in apropierea Bulevardului Aviatorilor si a Pietei Dorobanti. Se compune dintr-un demisol: 3 camere tehnice si depozitare, un parter: living pe doua niveluri, 2 camere, bucatarie, baie. La etajul 1 are 5 camere si 2 bai, la etajul 2 sunt 2 camere, baie si doua terase si o mansarda organizata open space de 150 mp si o baie. La capitolul finisaje si amenajari: parchet, marmura, gresie si faianta si geamuri termopan. de asemenea, aceasta casa de vanzare are si o 2 centrale termice pe gaz Viessmann. Aceasta casa are de asemenea si un garaj cu 8 locuri de parcare in curte.

 

Casa de vanzare cu 14 camere in zona Dorobanti: Situata intr-o zona dinamica precum Piata Dorobanti, aceasta casa de vanzare beneficiaza de multiple avantaje: vecinatati de buna calitate, mijloace de transport si accesibilitate catre Piata Dorobanti, Piata Floreasca, Piata Charles de Gaulle, Parcul Herastrau.

Casa este compusa dintr-un parter ce cuprinde un garaj de 4 locuri, un hol la intrare si boxe. La etajul 1 si 2 se gaseste un apartament duplex de 6 camere, 3 bai, bucatarie si terase.

La etajele 3 si 4 se gaseste un apartament duplex ce cuprinde 6 camere, 3 bai, bucatarie si terase. Mansarda cuprinde si ea un apartament cu 2 camere si o terasa. Finisajele si dotarile acestei case de vanzare sunt de calitate superioara, printre dotari putand enumera: boxe, lift, centrala termica si o gradina de 90 mp. Aceasta casa se remarca prin eleganta si rafinamentul designului interior,
compartimentarea functionala precum si generozitatea si luminozitatea spatiului locuibil.

 

Acestea si multe alte case, precum si mai multe date despre ele precum: pret, accesibilitate si poze se pot vedea in categoria caselor de vanzare de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, care cuprinde case in orice zona, la orice pret, multe dintre aceste case fiind prezentate exclusiv pe Regatta.ro.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat