Cu progresele recente facute de tehnologie si reducerile de pret imense facute la costurile pentru imprimante de coduri de bare si cititoare de coduri de bare, proprietarii de afaceri sunt mai mult decat indemnati sa imbratiseze aceste gadgeturi atunci cand vine vorba de inventar.

cititoare coduri de bare Idmag

 

Cu toate acestea, exista si alte utilizari pentru cititoare de coduri de bare, nu doar pentru a urmari inventarul. Aici sunt doar trei alte moduri in care poti folosi codurile de bare in afacerea ta:

 

  1. Pentru urmarirea documentelor sau a facturilor – exista un software care iti permite sa imprimi un cod de bare in partea de sus a fiecarei facturi, chitante, ordin de plata, nota de credit sau orice alte document. In acest fel, daca un client aduce inapoi un produs sau daca pur si simplu doresti sa introduci un numar de factura sau ordin de plata intr-o baza de date, poti scana doar codul de bare de pe pagina in loc sa introduci seria acestuia manual. Acest lucru imbunatateste acuratetea gestiunii tale pe toate planurile.

  2. Urmarirea activitatii angajatilor– Prin utilizarea de carti de identitate cu coduri de bare imprimate pe ele, poti urmari numarul de ore lucrate de catre angajati. Pur si simplu atribui o carte de identitate cu coduri de bare pentru fiecare angajat pe care o vei scana in sistem cu cititoare de coduri de bare atunci cand fiecare isi incepe si termina tura. Acest lucru imbunatateste calculul cu precizie al orelor lucrate care vor fi astfel si remunerate corespunzator.

  3. Urmarirea clientilor – La fel se pot urmarii si clientii, poti atribui acestora carduri de fidelizare cu un cod de bare imprimat pe ele si de fiecare data achizitiile clientului vor fi scanate cu cititoare de coduri de bare, astfel acesti putand acumula puncte de cumparaturi, de exemplu. Acest lucru este mult mai convenabil si mai sigur decat ca clientul sa va spuna mailul sau numarul de telefon pentru a fi anuntat de oferte si bonusuri. Majoritatea clientilor nu le place sa spuna numarul lor de telefon dar nu vor ezita sa aiba un card cu numarul lor de client in coduri de bare imprimat pe el.

 

Acestea sunt doar trei moduri in care poti utiliza imprimante de coduri de bare si cititoare de coduri de bare pentru a imbunatati afacerea ta si pentru a iti fideliza cu adevarat clientii.

Smart ID Dynamics – Idmag

Bucuresti, 09.04.2014

Telefon : 0728008881