O casa in zona Herastrau este una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care isi permit o astfel de proprietate in Bucuresti. In oferta agentiei Regatta Imobiliare de case de vanzare se pot gasi sute de proprietati in Bucuresti, in acest articol ocupandu-ne in special de portofoliul de case de vanzare zona Herastrau din Bucuresti, o zona ultracentrala, cu acces facil catre toate punctele de interes ale capitalei.

 

Casa de vanzare cu 5 camere in zona Herastrau din Bucuresti: Casa reprezentata de agentia imobiliara Regatta este situata in zona Herastrau din capitala, are 5 camere, este dispusa pe subsol, parter, etaj si mansarda, avand o suprafata construita de 640 mp, o suprafata utila de 490 mp si suprafata teren de 530 mp. Aceasta casa este construita in 2001 si are ca dotari finisaje de exceptie, fiind mobilata si utilata in totalitate, avand de asemenea si un garaj dublu. Pretul de vanzare al acestei case este de 1.700.000 EUR, un pret normal pentru zona Nordului, langa Parcul Herastrau, chiar in mijlocul unor restaurante, terase de vara, localuri de lux, saloane de infrumusetare si alte facilitati.

Design-ul acestei case de vanzare din zona Herastrau sunt de exceptie, casa fiind construita impecabil, aflandu-se langa parc. Rare in Bucuresti, casa beneficiaza de spatii generoase structurate pe subsol, parter, un etaj si mansarda.

 

Casa de vanzare Bucuresti cu 10 camere, 600 mp in zona Herastrau din Bucuresti: Casa reprezentata de Regatta Imobiliare are nu mai putin de 10 camere si 3 bai, o suprafata construita de 600 mp si teren de 355 mp. Dispunerea casei este: subsol, parter, 2 etaje si un pod, printre facilitati putand enumera un garaj spatios. Pretul de 460.000 Euro este unul normal pentru zona Herastrau, una centrala a Bucurestiului, avand acces la toate tipurile de mijloace de transport in comun.

Casa este structurata astfel: Subsol: spatii depozitare, spatiu tehnic, garaj, Parter: 4 camere, grup sanitar, spatiu depozitare, Etaj 1: 4 camere, bucatarie, baie, balcon inchis, Etaj 2: 2 camere, baie, si pod.
Finisajele casei sunt de exceptie si anume: parchet, gresie, faianta, tamplarie de aluminiu cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat si un sistem de alarma.

 

Casa de vanzare cu 12 camere in Bucuresti, zona Herastrau: Aceasta casa, disponibila doar prin agentia Regatta Imobiliare are 12 camere, o suprafata construita de 654 mp, o suprafata utila de 500 mp si un teren de 813 mp, fiind dispusa pe un demisol, un parter si 2 etaje. Pretul de vanzare al acestei case este de 1.3 milioane Euro si este construita in 2001, avand ca facilitati si 9 locuri de parcare: 2 locuri in garaj si 7 locuri exterioare si o piscina exterioara. Amplasarea acestei case este in zona Herastrau din Bucuresti, in apropiere de Satul Francez si de Ambasada Chinei, avand acces direct catre DN1, Baneasa Mall, IKEA, aflandu-se intr-o locatie rezidentiala de lux. Aceasta casa a fost renovata integral in anul 2011.

 

Pe langa aceste oferte, va invitam sa vedeti tot portofoliul de vanzari case de pe site-ul Regatta Imobiliare, care cuprinde case in toate zonele rezidentiale de lux din Bucuresti pentru orice buget, mare parte dintre aceste case fiind reprezentate exclusiv de agentia imobiliara Regatta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat