Siguranta copilului dumneavoastra in masina este foarte importanta si acesta este motivul pentru care este necesar sa alegeti cele mai bune scaune auto pentru copii. Acestea va asigura, instalate in mod corespunzator, ca micutul dumneavoastra este protejat corect pentru a preveni leziunile inutile in caz de un accident. Nu puteti controla tot ceea ce se intampla in traficul rutier, asa ca este cel mai bine sa stiti cum sa preveniti situatiile mai putin placute.
Aceste scaune auto pentru copii, spun cei de la Bekid.ro, sunt concepute in asa fel incat ofera o protectie atat a oaselor cat si a organelor interne, care sunt destul de vulnerabile. Acest tip de scaun este foarte important pentru transportul copilului in primii sai ani de viata.
Se recomanda pentru copii sa ramana in acest tip de scaun cat mai mult posibil si se poate trece la urmatorul tip de scaun, daca:
Greutatea copilului depaseste optsprezece kilograme.
Copilul are o inaltime prea mare pentru centura de siguranta a scaunului in care sta.
Copilul creste dincolo de protectia capului. Pozitia ochilor acestuia trebuie sa fie la nivel cu tetiera.
Gatul copilului trebuie protejat, deoarece maduva spinarii poate fi deteriorata cu usurinta prin zdruncinarea capului. Pentru a evita acest lucru, se utilizeaza cele mai bune locuri din masina pentru copii. Cu toate acestea, majoritatea parintilor forteaza copiii mult prea devreme sa stea in fund in acest tip de scaun, cand gatul lor nu poate inca sustine greutatea capului. Este mai sigur sa se mentina copilul pe spate.
Pieptul trebuie sa fie protejat, de asemenea. La varsta de doi ani, copilul a dezvoltat coaste pentru a proteja splina, rinichii, ficatul, si e bine sa poarte tot timpul centura de siguranta. Oasele cresc complet intre sase si sapte ani.

De obicei, scaunele auto pentru copii ii ridica pe acestia pe bancheta masinii permitand astfel centurii de siguranta pentru adulti sa se intinda in mod corespunzator pe pelvis si piept. Acest scaun pentru copii insa are o tetiera care contine aripi laterale care ajuta la protejarea capului in cazul unui impact din spate si lateral. Nu este bine sa se utilizeze o perna de inaltare pentru copiii mai mari, pentru ca nu ajug totusi la tetiera pentru adult.
Bekid.ro ofera o selectie de scaune auto pentru copiidin care puteti alege ceea ce aveti nevoie pentru siguranta si confortului micutului dvs.