Vanzarile de apartamente din Herastrau au inregistrat o crestere preturile mici de vanzare ale acestora si ofertele variate din zona Herastrau atragand bucurestenii cu bani.

Unul dintre principalele aspecte ce au generat cresterea pietei de apartamente de vanzare in zona Herastrau este dat, potrivita specialistilor Regatta Imobiliare de amplasarea strategica, incadrata de principale puncte ale mediului business, zone precum Primaverii, Aviatorilor, Pipera si chiar Nicolae Caramfil impunandu-se drept destinatii pentru inaugurare de sedii ale firmelor, birourilor de consultanta, companiilor multinationale sau caselor de avocatura. In acelasi timp, zona Herastrau ofera o conexiune facila spre centrul financiar si cultural al Capitalei, un alt criteriu ce sustine vanzarea de apartamente din Bucuresti.

Zona, ce cuprinde exclusiv proiecte imobiliare contemporane atat din segmentul rezidential, cat si din cel business, prezinta spre vanzare o varietate de apartamente de lux al caror pret porneste de la 200 000E, potrivit echipei Regatta Imobiliare.

Dezvoltarea zonei a atras inclusiv amenajarea gradinitelor si a scolilor ce deservesc resedintelor din apropierea parcului Herastrau, atat apartamente, cat si case. Cu toate acestea, pozitionarea alaturata parcului Herastrau, ce asigura mentinerea unui stil de viata sanatos, reprezinta principalul criteriu ce convinge familiile spre achizitia de apartamente.

Nu in ultimul rand, apartamentele de lux din Herastrau reprezinta gratie apropierii de doua centre comerciale majore si amenajarii de restaurante, cafenele si cluburi in zona o oferta atractiva la vanzare pentru un stil de viata ce presupune pasiunea pentru distractie.

Indiferent de interese profesionale sau proprii stilului de viata, apartamentele de lux din Herastrau vor mentine atentia pentru vanzari, in special in contextul stabilizarii preturilor potrivit specialistilor de la agentia imobiliara din Bucuresti Regatta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat