Zona reprezinta primul aspect luat in considerare in achizitia unei noi case, insa ea ar trebui insotita in cele mai multe cazuri de analiza unei serii de factori in alegrea zonei ofertei de case de vanzare in Bucuresti. Impreuna cu agentia imobiliara Regatta, va prezentam patru recomandari pentru alegerea unei case potrivita inclusiv in zona la care ati visat.

 

1. Accesibilitatea casei

 

Accesibilitatea casei este data de apropierea acesteia de locul de munca, si de alte zone de interes, care necesita miscare zilnica: scoli, gradinite, facultati, etc.
De asemnea, accesibilitatea unei case de vanzare, este data in Bucuresti si de calitatea drumurilor (infrastructurii), care trebuie sa fie in primul rand practicabile, neaglomerate si nepericuloase.
Tineti totodata cont ca accesibilitatea modesta a unei case va limita si beneficierea de servicii oferite de colaboratori in unele cazuri indispensabili familiei, cum ar fi bona, menajera sau in situatii nefericite, infirmierele pentru ingrijire permanenta.

 

2. Inclinatia terenului, un dezavantaj in vanzarea unei case

 

Chiar daca din fericire zona Bucuresti – Ilfov este ferita de fenomene naturale ce pot degenera spre efecte catastrofale, cum ar fi cazul alunecarilor de teren, locuitorii sai nu sunt scutiti de disconfort in urma caderii precipitatilor. Anumite zone din Bucuresti isi dezavantajeaza locuitorii printr-o inclinatie a terenului casei ce duce la acumularea de apa atat in curte, cat in special in subsol, demisol si chiar parterul unei case. Infiltratiile de apa in zidurile casei ofera mediul prielnic dezvoltarii igrasiei, degradarii mobilei si chiar al aparitiei agentilor patogeni, dezavantaj clar in exploatarea si vanzarea unei case in Bucuresti.

 

3. Casele in functie de zone

 

O casa orientata spre Nord va aduce beneficiul umbrei insa in acelasi timp va implica si neplacerea unei atmosfere umede. Asadar, pentru a va bucura pe deplina de caldura soarelui, alegera din ofertele de vanzare a unei case indreptata spre sud reprezinta o optiune inspirata. Pozitia spre Est a casei o va expune soarelui intens dimineata, fiind ideala pentru persoanele cu un program de viata matinal. O casa orientata spre Vest va fi puternic luminata de soarele de dupa amiaza.

 

4. Panorama unei case

 

Chiar daca panorama ni se arata cu adevarat spectaculoasa de la inaltime, privelistea de care ne bucuram dintr-o casa ne poate oferi aceeasi incantare. Cu cat incadreaza mai multe elemente de relief, cu atat panorama oferita devine o trasaturi ce sustine achizitia casei ca o investitie. Daca peisajele marine sau montane pot include diverse elemente de stanca, vegetatie sau apa, in Bucuresti sau in imprejurimile orasului pot fi remarcate privelisti conturate de lacuri si paduri ca avand cea mai mare cautare pe piata.

Pentru a gasi o casa care sa va satisfaca pe deplin necesitatile si in acelasi timp sa va ofere o experienta prin care sa fructificati beneficiile pozitionarii, puteti contacta o companie imobiliiara de renume, de ex Regatta Imobiliare.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat