In 2013, oferta de case de vanzare din Bucuresti se prezinta total diferit fata de cum se prezenta in perioada premergatoare crizei, cand preturile erau de doua ori mai mari. Insa simpla ieftinire a caselor in Bucuresti nu rezolva problema alegerii locuintei ideale, care trebuie pe de-o parte sa satisfaca cerintele financiare ( pretul de achizitie ), dar in acelasi timp sa acopere si nevoile cumparatorului, criterii pe care le vom analiza in continuare.

Ce e mai important pentru casa ta? Zona sau dotarile?

Daca iti doresti o casa cat mai aproape de zona in care lucrezi, cu siguranta vei cerceta oferta de case de vanzare din acea zona, insa pentru cei care lucreaza in centru, sau in zonele special destinate cladirilor de birouri, poti avea surpriza ca in acea zona sa nu gasesti case, sau casele sa se vanda la o suma foarte mare, mare parte din zonele in care sunt cladirile de birouri fiind considerate zone de lux din Bucuresti.

Daca esti interesat mai degraba de dotarile casei decat de zona, trebuie sa stii ca in functie de pretentiile avute, preturile pot ajunge la sume ametitoare, cei care isi doresc case de vanzare cu piscina intr-o zona buna din Bucuresti trebuind sa fie pregatiti sa scoata din buzunar sume de bani pe masura pretentiilor.

Ce vecinatati trebuie sa aiba obligatoriu casa ta?

Orice locuitor din Bucuresti cunoaste cat de deranjant e sa stai intr-o casa care sa nu aiba in apropiere un centru comercial in care sa poti face cumparaturi, sau sa nu ai in zona casei tale mijloace de transport in comun. Aceste doua aspecte stabilesc in buna masura pretul de vanzare pentru casa ta, alaturi de zona si dotari.

In final, va prezentam parerea agentiei imobiliare Regatta este ca oferta de case de vanzare din Bucuresti trebuie studiata indelung de catre viitorul proprietar, pentru a vedea care este cea mai buna solutie pe care o poate alege in raport cu bugetul de care dispune, de necesitatile sale, de apropierea de mijloacele de transport in comun si centrele comerciale din Bucuresti, precum si de locul in care lucreaza.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat