Productia industriala in scadere din tara noastra atrage dupa sine si scaderea vanzarilor de spatii industriale in Bucuresti spre nenorocul putinelor agentii industriale ce au departamente de vanzari industriale.

Desi un segment atipic domeniului imobiliar, spatiile industriale din Bucuresti pot aduce comisioane substantiale, avand in vedere sumele mari cu care se tranzactioneaza, acestea fiind de ordinul milioanelor de euro. Tutusi, desi genereaza comisioane mari, spatiile industriale de vanzare se tranzactioneaza destul de rar, negocierile intinzandu-se pe termen lung.

Ce trebuie sa stii cand cauti spatii industriale de vanzare in Bucuresti

In primul rand, pentru a gasi spatii industriale potrivite afacerii tale, trebuie sa ai in vedere zona in care este pozitionat spatiul industrial, drumurile de acces si dotarile spatiului industrial. Unul din principalele motive pentru care marile companii tranzactioneaza spatii industriale de vanzare in Bucuresti prin Regatta este faptul ca agentia bucuresteana are in componenta departamentului industrial specialisti de prim rang in vanzarile industriale, capabili oricand sa va ofere consultanta de cea mai buna calitate pentru nevoile afacerii tale.

Sfaturile specialistilor departamentului de vanzari spatii industriale

Pentru a cunoaste in ce zona trebuie sa-ti cauti spatii industriale de vanzare, agentii Regatta spun ca trebuie mai intai sa cunosti zonele industriale din Bucuresti, in care infrastructura a fost gandita special pentru productia industriala, lucru care ar putea ajuta pe viitor ca produsele si materiile prime sa poata fii transportate in conditii optime de eficienta si siguranta.

Un alt aspect important este cum a fost gandit spatiul industrial, adica pentru ce fel de productie a fost organizat, dimensiunile halelor de productie, dimensiunile spatiilor de depozitare si dimensiunile cailor de acces. Alaturi de aceste deziderate, un spatiu industrial trebuie sa indeplineasca si functionalitatile de birouri.

In concluzie, daca doriti un spatiu industrial de vanzare in Bucuresti, ascultati cu incredere sfaturile specialistilor imobiliari din departamentul de vanzari industriale al companiei Regatta.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat