Dacă dorești să închiriezi patinoare eco sintetice Waterboyz, primul pas ar trebui să fie selectarea conceptului de utilizare și, în consecință, a sistemului de patinoar staționar sau mobil. Un patinoar eco sintetic Waterboyz poate fi o alternativă reală la un patinoar din gheață artificială, în funcție de scop și utilizare. Scopul și utilizarea principală a patinoarului, de exemplu, ca atracție pentru evenimente la o piață de Crăciun sau ca loc de antrenament pentru un club de hochei pe gheață, decid în cele din urmă ce sistem ar trebui achiziționat. Costul de închiriere al unui patinoar depinde de componentele sale, de dimensiuni, de calitatea produsului și de sistem. În prealabil, municipalitățile și organizatorii ar trebui să compare prețurile și costurile pentru un patinoar mobil cu gheață adevărată și costurile închirierii unui patinoar eco sintetic Waterboyz și să includă toate costurile suplimentare (de exemplu, pentru mașina de prelucrare a gheții, sistemul de plăci etc.) în finanțare.

Închiriere patinoar: un patinoar eco sintetic sau un patinoar artificial tradițional

Costurile pentru un patinoar eco sintetic depind de mărimea și grosimea stratului suprafeței. Pe baza selecției sistemului și a informațiilor despre suprafața dispozitivului, costurile pot fi calculate și pot fi comparate. Utilizarea multifuncțională a patinoarului eco sintetic Waterboyz permite operatorului să se adreseze unui grup țintă larg și să folosească patinoarul în mod diferit în lunile de iarnă și de vară. Patinoarul eco sintetic Waterboyz poate fi folosit pentru patinaj și hochei pe gheață iarna, iar pentru lunile de vară acesta ar putea fi utilizat pentru alte sporturi.

Transformarea patinoarului într-un teren de volei pe plajă este, de asemenea, o opțiune. Numeroși furnizori de patinoare eco sintetice oferă acum soluții standard, în care patinoarul poate fi utilizat într-o varietate de moduri în sezonul cald. Dacă dorești să închiriezi un patinoar eco sintetic, ar trebui să iei în considerare această opțiune și să selectezi sistemul adecvat de patinoar eco sintetic. O asamblare și demontare simplă a patinoarului, un sistem de plăci flexibil și robust, precum și componentele rezistente la intemperii, pot crește durata de viață a unui sistem multifuncțional.

Patinoarele eco sintetice  sunt înlocuitoare ale patinoarelor tradiționale din gheață naturală. Gheața sintetică constă din folii de plastic sau panouri de plastic, care sunt asamblate folosind un sistem cu limbă și canal sau un sistem puzzle sau coadă de rândunică. Fabricarea și calitatea patinoarelor eco sintetice Waterboyz variază foarte mult.