Micozele sunt un grup extrem de comun și extins de boli. Aproape fiecare al cincilea locuitor al planetei Pământ este expus infecției micotice, dar nu toată lumea este gata să trateze infecția.

Ciuperca are tendința de a submina corpul copilului în creștere, care cheltuiește multă energie pentru dezvoltare. De asemenea, afectează persoanele cu imunitate slabă și pensionarii după 70 de ani. Ciuperca afectează obișnuiții saloanelor de înfrumusețare, piscinelor publice și băilor, precum și vizitatorilor la săli de sport. Tulburările sistemului nervos sau endocrin fac, de asemenea, o persoană o țintă ușoară pentru ciupercă. 

Puteți înțelege că ați devenit un obiect de infecție prin următoarele simptome: mâncărime intensă și roșeață a zonei inflamate, transpirație excesivă și miros neplăcut, modificarea structurii pielii sau a plăcilor de unghii, descuamare și uscăciune. Nu ignorați boala, sperând la o recuperare independentă. Tratamentul în timp util al ciupercii vă va îmbunătăți calitatea vieții și vă va elibera de complexe.

Mulți oameni pur și simplu nu tratează ciuperca până când apar simptomele sale inconfortabile. Ignorarea acestei boli poate duce la subminarea imunității, exacerbarea bolilor cronice și manifestarea diferitelor reacții alergice. În plus, îi expuneți zilnic pe cei dragi în pericol de infecție.

Principiile moderne ale terapiei ajută la eliminarea rapidă și fără durere a ciupercii fără medicamente hormonale. Crema naturală Keraderm + nu numai că distruge simptomele pe contul acțiunii proactive a complexului natural, dar elimină și cauza principală a bolii în vederea agenților patogeni fungici. Trebuie folosit doar o dată pe zi, ceea ce facilitează foarte mult procesul de regenerare. Crema are o aromă plăcută răcoritoare și o consistență ușoară.

Calitatea produselor terapeutice este în mare măsură determinată de calitatea compoziției. Formula naturală echilibrată sinergic Keraderm+, în care fiecare componentă sporește efectul celei anterioare, elimină rapid și ușor manifestările fungice.

Deci, uleiul de arbore de ceai este un antiseptic natural, ucide Staphylococcus aureus rezistent la meticilină, iar uleiul de mentă ajută la prevenirea răspândirii ulterioare a infecției pe piele și pe plăcile unghiilor. Uleiul de ienupăr acționează ca un scut împotriva toxinelor, întărind imunitatea locală a pielii. Și alantoina stimulează vindecarea și reînnoirea pielii, înmuierea și hidratarea acesteia.

Keraderm+ înlocuiește terapia hormonală nesigură, care face o lovitură vizată ciupercii.