Cunoscuta pentru proprietatile de lux, agentia Regatta Imobiliare promoveaza oferte de garsoniere de vanzare in Bucuresti a caror cerere este in continua crestere in ultimii ani, avand in vedere ca preturilede vanzare ale garsonierelor din Bucuresti se situeaza la jumatatea celor practicate in urma cu 5 ani.

Potrivit analistilor din cadrul echipei Regatta Imobiliare, cele mai cautate zone pentru garsoniere de vanzare in Bucuresti raman cele centrale, precum Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Polona, Perla. Aceste zone se impun drept atractive pentru cumparatorii tineri atat pentru accesul facil spre principalele puncte academice, cat si spre centru financiar, cel cultural si cel de relaxare-diversitment al Capitalei. Peisajul urban asociaza garsonierele blocurilor moderne si contemporane, cat si edificiilor interbelice avand suprafete cuprinse intre 30 si 45mp. Contrar viziunilor prudente, aceste cladiri beneficiaza de o structura consolidata, fiind protejate de riscul seismurilor.

Zonele centrale au sustinut inclusiv dezvoltarea de proiecte rezidentiale noi, in aceste concepte, garsonierele puse la vanzare in Bucurestu remarcandu-se, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare printr-o suprafata mai ampla, variind intre 40 si 50mp. Spre deosebire de constructiile cu o anumita vechime, proiectele imobiliare includ in propria structura garsoniere doar la etajele inferioare, amplasare ce le mentine un pret atractiv la vanzare, spre deosebire de apartamente, influentate in oferta si de nivel.

Garsonierele regasite in ansambluri rezidentiale noi din Bucuresti se impun in fata potentialilor cumparatori prin standardele ridicate ale finisajelor. Acest atribut este deosebit de cautat si la garsonierele aflate in edificii vechi, oferta ce nu include insa posibilitatea personalizarii garsonierei.

Cel mai atractiv complex rezidential ultracentral ramane Maria Rosetti 38, care include totalitatea beneficiilor oferite de o pozitionarea deosebit de avantajoasa, cu discretia si compartimentarea optima.

Indiferent de amplasarea in edificii vechi sau constructii contemporane, in special la nivelul de pret atins, garsonierele se bucura de popularitate in Bucuresti atat pentru utilizare locativa, cat si pentru exploatarea spatiilor cu diverse destinatii.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat