Senior Software consolideaza parteneriatul cu Mantis Informatics si introduce in portofoliul propriu solutia Logistic Vision Suite (LVS), dedicata companiilor cu activitati logistice complexe. Astfel, experienta acumulata de Senior Software in cele peste 200 de implementari se alatura specializarii Mantis in domeniul logistic, pentru a oferi clientilor din Romania cele mai performante solutii software pentru managementul lantului logistic.
Senior Software, cel mai dinamic furnizor local de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, extinde parteneriatul cu Mantis, lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei. Astfel, la 2 ani de la aparitia SeniorWMS – dezvoltat pe platforma Mantis si dedicat IMM-urilor din Romania – Senior Software ofera acum clientilor sai si Logistic Vision Suite – o suita de solutii ce integreaza o varietate de componente si instrumente software de executie si control in cadrul lantului logistic.

„In ultimii ani piata din Romania s-a maturizat intr-un ritm accelerat, iar competitia este acerba si prezenta in toate domeniile. Insa in contextul cresterii concurentei marjele de profit au de suferit, iar companiile sunt nevoite sa gaseasca noi metode de reducere a costurilor de operare, fara a afecta calitatea relatiilor cu clientii.
Astfel, ca parte a strategiei Senior Software, am decis sa extindem parteneriatul cu Mantis pentru a oferi companiilor din Romania noi instrumente software pentru optimizarea si reducerea costurilor operationale. Solutia Logistic Vision Suite are la baza know-how-ul acumulat in urma a peste 600 de implementari la nivel international, si pune la dispozitia managerilor fluxuri de lucru eficiente, validate in piata, asigurandu-le acestora un avantaj in plus in fata concurentei.” Daniel Toma, Director General Senior Software

“Mantis, cu o prezenta de peste 10 ani pe piata din Romania, este lider local in domeniul celor mai noi tehnologii WMS, filiala romaneasca demonstrand angajamentul nostru in aceasta piata strategica. Stim ca o prezenta de succes intr-o tara inseamna cunoasterea in profunzime a nevoilor si particularitatilor pietei respective. Astfel, pentru a ne consolida pozitia, am ales Senior Software ca partener in Romania datorita vastei sale experiente. Prin intermediul Logistic Vision Suite, clientii Senior Software vor avea acces la o solutie SCM de top si vor beneficia de avantajele unei platforme foarte performante, care se adapteaza cu usurinta la nevoile fiecarei companii.” Faidon Daskopoulos, International Director Mantis Informatics

Logistic Vision Suite este rezultatul unei investitii de peste 8 milioane de euro si 18 ani de cercetari in domeniul logisticii. Ajunsa la cea de-a treia generatie, Logistic Vision Suite este compusa din mai multe componente software disponibile pe aceeasi platforma si dedicate managementului, automatizarii si optimizarii lantului logistic in companiile moderne. Solutia LVS integreaza tehnologii precum cititoare de coduri de bare, frecvente radio (RFID), Voice Picking, Pick-by-Light, Put-to-Light, sisteme de conveioare si sortatoare de manipulare automatizata, pentru performanta si acuratete ridicata in operatiunile logistice.

LVS este dezvoltat 100% pe tehnologie Microsoft .NET si are la baza o arhitectura deschisa, astfel ca poate fi implementat individual sau poate fi integrat cu usurinta cu alte sisteme de gestiune a afacerilor, precum SeniorERP. In plus, se adapteaza usor specificului oricarei companii, permitand implementarea facila a regulilor de business si configurarea rapida a unor fluxuri de lucru personalizate pentru diferitele operatiuni logistice din depozite (put away, picking, replenishment).

Despre Mantis:
Infiintata in 1996, Mantis Informatics SA numara peste 600 de implementari in 22 de tari din Europa, Rusia/CSI, Orientul Mijlociu & America de Nord. Din 2002 compania activeaza si pe piata din Romania, avand clienti precum Titan, Aquila, Lekkerland, Tibbett Logistics, Altex, Sarantis Romania si altii. Mantis Informatics dezvolta si implementeaza sisteme informatice (Warehouse Management System, Transport Management System, Yard Management System, Container Terminal Management System) si ofera servicii de consultanta pentru managementul si optimizarea lantului logistic in cadrul companiilor medii si mari.

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor, cu peste 200 de implementari atat in Romania cat si in tari precum Italia, Marea Britanie, Bulgaria. Compania a incheiat de-a lungul timpului parteneriate stabile cu lideri mondiali precum Tableau Software si Microsoft. Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorWMS si SeniorINVENTORY, care sustin afaceri de peste 1 miliard de euro.

Printre clientii Senior Software se numara:
Heinrig Distribution, Herlitz, Roma..nia, British Foam Grup, Walmark Romania, Regency Company, Consolight, Multibond Dural, Dacia Plant, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Altius, Immergas Romania, Hofigal Import Export, Biochefarm, Felder Gruppe, Sea-Bell Trading, General Industry, Cora Trade Center, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Sipex Company, Almera International si multi altii.