Considerate un maxim de lux si exclusivitate, apartamentele tip penthouse devin din ce in ce mai tentante pentru oamenii cu bani din Bucuresti. Prin suprafetele din ce in ce mai generoase, ofertele de apartamente tip penthouse se mentin atat in atentia analistilor, cat si a cumparatorilor din Bucuresti.

Analistii Regatta Imobiliare pun ca ofertele de apartamente tip penthouse din Bucuresti se diferentiaza printr-o compartimentare de 5 si 6  camere. Cu toate acestea, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare, multi dintre cumparatori fac o confuzie, avand in vedere ca nu orice apartament pozitionat la ultimul etaj al blocurilor poate fi incadrat drept penthouse. Pentru clasificarea de apartamentelor din Bucuresti in tipul de apartament penthouse, parametrii precum suprafata, pozitionarea, amenajarea si panorama trebuie sa-l distinga drept propriu segmentului de lux. De altfel, oferta de apartamente din Bucuresti ce pot fi considerate tip penthouse prezinta drept facilitati dincolo de terasa, cea mai frecventa dotare, inclusiv piscine sau gradini ce pot include chiar si arbusti.

Potrivit analistilor echipei site-ului agentiei imobiliare Regatta.ro , dezvoltatorii imobiliari au inclus in structura ansamblurilor rezidentiale din Bucuresti, apartamente tip penthouse dispuse pe unul, doua sau chiar trei etaje. Astfel de contrctii disting suprafete ce pornesc in mod generic de la 150 mp, mergand pana chiar la 1000mp, asemenea apartamente tip penthouse avand in propria structura spatii pentru sala de fitness sau facilitati proprii centrelor SPA precum sauna, hammam sau jacuzzi. Cu toate acestea, cele mai cautate suprafete pentru un penthouse se incadreaza intre 200 si 300 mp, spatii ce pot satisface atat persoanele care locuiesc singure, cat si familiile.

Pretul, dupa cum confirma specialistii Regatta Imobiliare, este stabilit pentru apartamentele tip penthouse din Bucuresti in functie de o serie de factori, intre care pot fi mentionati amplasarea, panorama si standardele constructiei si a finisajelor. Astfel, un penthouse poate fi achizitionat in Bucuresti la un pret ce variaza intre 2000 si 6000 Euro/mp.

Preturile apartamentelor tip penthouse au ramas constante inclusiv in perioada de recesiune, aspect ce a sustinut un trend ascendent al cererii in Bucuresti in ultimii doi ani.

Astfel, in multitudinea de beneficii sustinute de suprafata, facilitatile de ordin concret, cat si intangibil, cum este cazul panoramei, apartamentele tip penthouse vor reprezenta intotdeauna o investitie pe piata din Bucuresti.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat