Magazinul de jucarii www.nicoro.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta diversificata de jucarii pentru copii: masinute, papusi, jucarii din plus, jocuri educative machete auto, jocuri de puzzle, machete aero, machete navale si multe alte produse de calitate.

Din colectia de papusi, va recomandam urmatoarele produse:

Papusa Stefania

Papusa Stefania este prietena celebrei papusi Maria si este gata de joaca. Vorbeste in limba romana si are 27 de functii complexe: 20 de propozitii si 7 melodii. Apasa senzorii de activare a vocii situati pe corpul papusii si Stefania iti va vorbi si iti va canta numaidecat.

Stefania stie sa spuna „Hai sa cantam un cantecel impreuna, „Hai sa jucam un joc, „Hai sa ne jucam de-a printesa”, „Imi place sa merg la cumparaturi cu mami” si multe alte lucruri amuzante.

Papusa Stefania stie sa cante Alunelul, „Podul de piatra, „Melc, melc, codobelc, Un elefant, precum si alte cantece ale copilariei.

Fetitele pot sa aranjeze coafura noii lor prietene, cu ajutorul accesoriilor pentru par incluse in pachet.

Papusa functioneaza cu 3 baterii de 1.5V LR44, incluse in pachet.

Recomandata fetitelor cu varsta peste 2 ani.

PAPUSA IOANA CU MP3

Papusa Ioana poate reda orice fisier audio de pe un stick USB. Utilizatorul inregistreaza pe stick povesti sau cantece in format mp3 apoi plaseaza dispozitivul intr-un loc creat special, in spatele papusii. Inserarea stick-ului se face cu usurinta.

Papusa are un mesaj introductiv, care se activeaza la apasarea pe senzorul de pe mana:” Buna eu sunt Ioana si pot recita sute de poezii, pot spune zeci de povesti si pot canta oricate cantece doresti sa asculti. Cu ajutorul unui stick de memorie inregistrat de tine, am sa reproduc exact totul spre bucuria ta si a prietenilor tai”.

Functii: ON, OFF, TRY ME, TIMER, VOLUM. Butoanele sunt amplasate pe spatele papusii, la baza gatului, sub imbracaminte.

ACCESORII – O perie de par si elastice colorate

AMBALAJ – Papusa Ioana vine ambalata intr-o cutie de carton personalizata cu fereastra de plastic, pe care se gasesc instructiunile de folosire

VARSTA MINIMA RECOMANDATA: 3 ani +

Pentru a te putea juca cu Papusa Ioana MP3, ai nevoie de 4 baterii tip AAA.

Papusile Picollina: PAPUSA PICOLLINA – I LOVE YOU BABY, PAPUSA PICOLLINA – DREAM BABY, PAPUSA PICOLLINA – KISS ME BABY.

Obiectivele www.nicoro.ro vizeaza o dezvoltare multilaterala a copiilor. Calitatea, siguranta, valoarea educativa si recreativa sunt elemente definitorii pentru echipa noastra.

Jucariile pe care le comercializam vor ajuta copiii sa fie creativi, stimulandu-le latura logica, constructiva, lingvistica si nu in ultimul rand latura artistica.