In ciuda faptului ca am intrat in al cincelea an de scadere al pietei imobiliare,  ultimul an a adus reduceri ale pretului de vanzare pentru apartamente si case, desi in 2014, cererea de case, vile si apartamente a crescut vertiginos. Regatta Imobiliare, cea mai mare agentie imobiliara din Bucuresti ne prezinta cele mai mari scaderi ale pretului de vanzare, atat in Bucuresti, cat si in tara.

Cea mai mare scadere de pret este pe segmentul de Vanzari case / vile de vanzare din Bucuresti

Cea mai mare scadere de pret este inregistrata pentru o casa la vanzare prin Regatta construita in 2008, P+3E si 700 mp, compusa din 15 camere, scoasa la vanzare in urma cu un an pentru 2,79 milioane euro, al carei pret de vanzare este in 2014 de 1,7 milioane de euro. Casa poate fi gasita in categoria de case si vile de vanzare in Bucuresti pe site-ul Regatta

A doua scadere din Bucuresti este inregistrata de o casa din zona Dorobanti din Bucuresti construita in 2002, cu 7 camere, 3 bai si  un garaj cu doua locuri de parcare, al carei pret de vanzare s-a redus de la 1,4 milioane de euro la 800.000 euro, scaderea fiind de aproape 50% in doar un an.

Segmentul de apartamente de vanzare de lux din Bucuresti inregistreaza deasemenea scaderi

A treia scadere ca valoare de vanzare este ocupata de un apartament de tip penthouse din zona Nordului din Bucuresti, dintr-un bloc construit in anul 2008 cu cinci etaje. Cu o suprafata de aproape 180 mp, 4 camere, 3 bai si 2 balcoane, apartamentul este dotat cu sistem de alarma, detector de fum, complet mobilat si finisat. Pretul de vanzare al acestui apartament a scazut de la 700.000 euro la 400.000 euro.

A patra scadere o regasim la o casa din zona Piata Victoriei cu regim de inaltime S+P+2E, cu o suprafata de aproape 500 mp, construita in anii ’40, consolidata si complet renovata in anul 2012. Casa / Vila este compusa din 11 camere, 6 bai si o terasa si o curte generoasa. Pretul de vanzare al acestei case a fost redus de la 1,3 milioane de euro la 1 milion de euro.

Agentia Regatta Imobiliare spune ca de la jumatatea anului 2014, preturile de vanzare pentru case si apartamente vor inceta sa mai scada, existand chiar posibilitatea sa creasca, in conditiile in care cererile de apartamente si case au crescut de asemenea in aceasta perioada.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat