Odata cu usoara revenire a pietei de spatii comerciale de vanzare si de inchiriat din Bucuresti, anul 2014 venind cu cea mai mare oferta de spatii comerciale vazuta vreodata in Bucuresti. De la imagine, localizare, structura si suprafata le impun inclusiv ca active investitionale.

Criza pietei imobiliare inceputa in 2008 s-a resimtit inclusiv in segmentul spatiilor comerciale ce au intalnit o reducerii a cererii atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere. Potrivit agentiei Regatta Imobiliare, mai activa a fost piata de inchirieri de spatii comerciale din Bucuresti, din motivul ca firmele isi inchiriaza spatiile mai degraba decat sa le cumpere.

In analiza agentiei imobiliare Regatta, cererea de vanzare de spatii comerciale din Bucuresti a crescut cu aproape 30%, piata imobiliara prezinta spatii comerciale adaptate pentru varii segmente de clienti. In zone foarte bune, atat centrale, cat si in cele rezidentiale, se disting in functie de exigentele clientilor beneficii adaptate de la expunere la discretie.

Spatiile comerciale ofera o serie de beneficii activitatii, intre care viziilitatea, vadul, accesul facil si o reflectia a identitatii de brand.

In acest segment se evidentiaza drept clienti atat pentru vanzare, cat si pentru inchirierea de spatii comerciale operatorii din sectorul retail, de la boutique-uri la supermarket-uri, restaurante, cafenele si alte concepte de lifestyle si leisure, agentii bancare, farmacii sau clinici.

Spatiile comerciale se disting drept active investitionale cu o eficienta deosebita, multe dintre aceste imobile facand obiectul unor contracte de inchiriere pe o durata de cinci ani.

Asadar, atat pentru activitate proprie, cat si dintr-o perspectiva investitionala, spatiile comerciale reprezinta o reala oportunitate atat prin varietatea ofertei ce a devenit din ce in ce mai complexa, cat in special pentru chiriile din ce in ce mai avantajoase.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat