Magazinul online supravegherevideo.co te asteapta, cu numeroase produse aflate la oferta.  Acceseaza si tu, magazinul online cu echipamente specifice realizarii sistemelor de securitate, supravegherevideo.co si beneficiaza de cele mai avantajoase oferte comerciale. Iata cateva din produsele pe care ti le propunem, la preturi fara concurenta:

Camere video de exterior IR CD DIR12A7cu un discount de 10%

Camere video de exterior IR CD IR14A7cu un discount de 8%

Kit Supraveghere Video Exterior Kit 800 IR HIK – cu un discount de 10%

Intreaga gama de oferte speciale poate fi analizata accesand urmatorul link: http://supravegherevideo.co/oferte

Livrarea produselor se realizeaza in 24 – 48 ore in toata tara prin curier. Daca sunt necesare informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email.

Acceseaza acum magazinul nostru online si beneficiaza de ofertele Supravegherevideo.co

Despre Supravegherevideo.co  

Supravegherevideo.co se doreste a fi atat o sursa de informare asupra noutatilor din domeniul Televiziunii cu Circuit Inchis (TVCI), cat si un furnizor modern de echipamente de securitate. Obiectul principal de activitate il constitue importul si distributia de echipamentelor specifice realizarii sistemelor de securitate.

Sistemele comercializate pin intermediul magazinului nostru online reprezinta solutii moderne de inregistrare si prelucrare digitala a imaginilor video la o calitate superioara precum si pentru transmiterea la distanta in retele LAN, ISDN, WEB. Factorii determinanti ai calitatii produselor importate si comercializate sunt: personalul profesionist cu o larga experienta in domeniu, puternica dezvoltare a acestora si o tehnologie de productie si implementare ce foloseste ultimele noutati in domeniu

Informatii contact

Adresa de e-mail:  office@supravegherevideo.co

Telefon: 031-401.22.22 | Mobil Orange: 0744-522.009 | Mobil Vodafone: 0725-451.737 |

Fax: 021-327.12.27