Aparatele de tipul echipamentelor medicale sunt de mai multe tipuri. Cele despre care vom discuta astazi sunt aparatele de tratament la domiciliu. Din aceasta categorie fac parte si aparatele de aerosoli. Aerosoalele sau Nebulozitoarele sunt din ce in ce mai folosite pentru usurinta  aplicarii tratamentului si eficacitatea acestor tratamente intr-un timp foarte scurt si cu efecte directe.  De regula sunt folosite de peroanele cu afectiuni sau cu dificultati in a repsecta dozajele sau de a ingera medicamente. De regula tabletele sau alte substante luate pe cale orala pot afecta stomacul sau alte organe datorita efectelor adverse pe care le au in drumul lor pana la targhet. Insa cu ajutorul aerosoalelor , tratamentul aplicat se duce direct la tinta si are efecte numaia asupra afectiunii pentru care a fost prescris.

De aceea tratamentul de tip aerosol este ideal pentru nou-nascuti, pentru afectiunile respiratorii sau pentru diverse alergii si chiar pentru  restabilirea sau inbunatatierea sistemului imunitar. Aparatul de aerosoli este ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever.
Laica MD
6026 este ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii: tulburari pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli.  Insa este ideal de folosit si pentru copii, tineri sau chiar adulti si batrani. Aceleasi beneficii le pot avea cu totii in urma folosirii acestror aparaturi medicale de domiciliu.  

Aerosoalele Laica MD 6026 sunt produse silentioase,  speciall create pentru nou-nascuti .  De aceea sunt utilizate cu success pe piata de profil in proportie de 85%. Datorita dimensiunilor reduse si usurintei de utilizare sunt preferate de mamicile din intreaga tara. Sunt ideale atat pentru copii cat si pentru adulti livrandu-se cu 2 marimi de masti, astfel incat sa se potriveasca ambelor grupe de varsta.

Functia lui de baza este de a converti medicamentul lichid intr-un nor  fin care poate fi usor de inhalat.Efectu de transfer al medicamentului in aerosoli este imediat. Imediat dupa apasarea butonului aparatul va elibera aburii fini. Dureaza doar cateva secunde pana acestia vor urca pe tubulatura si vor ajunge in masca.  Aparatul de aerosoli Laica MD6026 este foarte rapid si silentios, de aceea este preferat in proportie de 85 % pe piata de profil.
Cu o tehnologie de inalta calitate italiana, traductorul produce unde de inalta frecventa, care nebulizeaza orice tip de medicament. Aerosolii sunt suflati de catre aparat prin intermediul mastii si al tubullui de transfer, direct in gat / nas de un ventilator electric. Micro-picaturile  ajung direct in tractul respirator al bolnavului oferindu-I un effect direct targhetat rpid si sigur. De aceea imediata folosire al nebulozitorului MD 6026 amelioreaza pe loc starea de sanatate si trateaza in scrt timp afectiunea. Tratamentele indelungate se fac la indrumarea medicului pediatru sau specialist iar rezutatele vor fi pe termen lung , unele din afectiuni disparand definitive in timp in urma acestor tratamente. Vizitand www.bebecarucior.ro puteti vizualiza categoria de aerosol pentru copii si a va alege echipamentul medical necesar.

Caracteristici tehnice:

Produsul contine: masca adult, masca pediatrie, piesa bucala, tub, flacon.
Indicator luminos pentru butonul on/off.
Produs certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru “dispozitiv medical”
Dimensiuni produs (cm) L = 15 l = 12, h = 10
Greutate produs (kg) 0,4
Marimea medie a particulelor: 3,4 microni,
Volum maxim de produs de inhalare: 8 ml,
Capacitate de vaporizare: circa 0,4 ml/min,
Alimentare la priza.
Culoare: alb
Garantat  timp de 2 ani