De ce sa montezi si tu Panouri LED

Multi oameni incep sa foloseasca panouri LED pentru ca distribuie lumina mai eficient si sunt subtiri, astfel incat nu ocupa mult spatiu, economisesc energie si nu au lumini orbitoare. Cand vine vorba de partea financiara, mai ales intr-o companie, costul facturilor la electricitate este foarte mare. In analiza detaliata a cheltuielilor aferente energiei electrice apar sume semnificative. Inainte de a incepe procesul de salvare, este necesar sa intelegem ce panouri sunt potrivite pentru noi.
panouri led
Exista multe dimensiuni de lumini, care trebuie selectate in functie de dimensiunea tavanului. Cand instalati unitatea, verificati mai intai daca ventilatia este adecvata. Daca tavanul este ingust sau dorim sa montam mai multe panouri LED, putem alege lumini deja integrate.

Energia panoului LED

Sistemul de panouri LED are un unghi de acoperire mai larg si consuma mai putina energie, adica se pierde mai putina lumina. O alegere buna este un panou LED cu luminozitate maxima si consum redus de energie. In acest fel, avem mai multa lumina in casa si reducem cheltuielile.

Atunci cand ne alegem LED-ul, trebuie sa fim atenti la lumeni, care este unitatea de masura a fluxului luminos. Cu cat sunt mai multi lumeni, cu atat panoul LED este mai luminos. Cu cat sunt mai multi lumeni pe watt, cu atat eficienta panoului LED este mai mare. Prin urmare, atunci cand decidem sa cumparam, cel mai bine este sa luam in considerare numarul de lumeni pe watt.

Panou LED – protectia mediului conteaza!

Pentru toti cei care au grija de mediu, un beneficiu extrem de important este iluminarea panoului cu LED. Panourile LED au un impact foarte mic asupra mediului si sustin actiuni responsabile de protectie a mediului. Cu exceptia consumului foarte scazut de energie intruchipat in protejarea pamantului, nu au lumina ultravioleta.

In plus, nu vor provoca oboseala ochilor cand sunt folosite o perioada indelungata, iar lumina pe care o emana este foarte placuta.

Prin urmare, folosirea panourilor LED in orice cladire, fie ea publica sau privata, a devenit un comportament cat mai responsabil cu protectia mediului, si este, de asemenea, o modalitate de a imbunatati atmosfera incaperii in care sunt instalate.