Cauta un apartament de vanzare cu 3 camere in Bucuresti pentru confortul familiei tale. Fiecare copil vizeaza la camera lui personalizata. Solicitarile pentru astfel de locuinte in capitala Romaniei sunt in contiuna cerere, Romanii spre deosebire in comparatie cu Tarile Occidentale nu traiesc confortabil cu ideea chiriei, de aceea in Romania se prefera apelarea la un credit bancar in cazul in care resursele nu sunt necesare.

Pentru creditul bancar este nevoie de un avans de 5% din suma apartamentul, dupa care se cauta locuinta dorita pe placul clientului. Expertii imobiliari Regatta recomanda o evaluare a creditului imobiliar mult mai profunda decat simpla simulare acreditata. Recomandam pre -aprobarea creditului care consta in adeverinta de salarizare a angajatorului, dupa complectarea dosarului, acesta va fi trimis la Bucuresti unde se va analiza de catre juridicul Institutiei Bancare.

Dupa pre-aprobarea bancii, in terment de 30 de zile se pot cauta apartamente de vanzare 3 camere in Bucuresti. Exista posibilitatea de prelungire a perioadei acordate de institutia bancara, aceasta preluginre a perioade presupune inca o pre-aprobare si un cost de 6 Ron pentru declaratia pe propria raspundere care se efectueaza la un birou notarial.

Pentru cumpararea unui apartament de 3 camere in Bucuresti expus la vanzare, prin programul prima casa, trebuie sa nu existe o proprietate mai mare de 50 de Mp intabulata pe numele pretendentului cumparator.Agentia Regatta ofera posibilitatea de cumpararea locuintei cu rata direct la beneficiarul constructiei.Va asteptam cu drag sa beneficiati de oferta noastra bogata cu mii de oferte imobiliare frecvent actualizate.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat