Visul tau de mic copil a fost sa devi avitaor? Scoala Superioara de Aviatie Civila pregateste noi aviatori ca insotitori de bord pentru Aeronave.
Bucuresti Capitala Romaniei ofera posibilitati pentru viitor doritorilor si pasionatilor de Aviatie. Scoala Superioara de Avietie Civila nu are la dispozitie un camin pentru cazarea studentilor, se ofera apartamente de inchiriat 3 camere in Bucuresti , pretul de chirie lunara este in jur de 100 de Euro, bucataria fiind comuna cu 3 colegi. Apartamentul de 3 camere oferit spre inchiriere are o suprafata de 80 de mp(Metri Parati), decomandat, 2 bai, bae principala si baie de servici,2 balcoane, camara pentru alimente.
Capacitatea de gazduire este de 4 persoane in 3 camere cu intrari separate, aceasta modalitate de gazduire ofera studentului oportunitate si liniste necesara pentru studiu.

Apartamentele de inchiriat sunt situate in Bucuresti aproape de statile de autobuz. Conducerea primariei pune la dispozitie 2 linii gratuite pentru studentii de la Bugetul Statului.
Autobusele, trolebusele, tranvaiele, metrourile sunt la dispozitia studentilor pentru a le asigura un mijloc de transport in comun.

Pentru alte preferinte serviciile agentiilor imobiliare va sunt la dispozitie atat pentru inchirieri cat si pentru vanzari-cumparari. Serviciile imobiliare sunt oferite complecte punand la dispozitia clientului o gama larga de posibilitati pentru locuinte.

Serviciile pentru inchirieri apartamente Bucuresti prin agentia imobiliara Regatta se taxeaza contra unui comision de 50% din prima luna, in cazul vanzarilor comisionul pentru servicii de intermediere este 2%, acest comision este achitat din partea ambelor parti. Bucuresti ofera oportunitati de vitor pentru tinerii Tarii oferindu-le posibilitati de realizarea carerierei dorite.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat