Daca te-ai saturat de caminele din facultatile Bucurestene si dezordinea care se petrece acolo, datorita colegilor si regulilor stricte ale caminelor, te-ar tenta sa inchiriezi un apartament, da nu iti permite bugetul, rasfoieste ofertele de -apartamente de inchiariat in Bucuresti, prospectand piata imobiliara vei avea sansa sa gasesti apartamentul porivit nu numai pentru bugetul tau ci si pe bunul plac.

Chiria in apartament iti ofera posibilitatea sa te simti ca la tine acasa, in propriul apartament inchiriat ai propria intimitate, un confort cochet si curat este minimul necesar pentru un student, astfel poti beneficia de toata atentia pe care o poti acorda stiudilor efectuate.
Vei putea amortiza costurile pentru chirie, de asemeneas curent, gaz, cheltuieli de bloc daca impreuna cu un coleg de camera vei imparti un apartament de 2 camere decomandat. Astfel vei avea posibilitatea sa te orientezi spre ofertele de apartamente de inchiriat 2 camere Bucuresti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta.
Daca vei imparti un apartament de 2 camere decomandat cu un coleg sau prieten bun vei ajunge la un cost lunar de 100 de Euro de persoana cu cheltuieli de bloc incluse.
Apartamentele decomandate sunt caracterizate prin cele doua camere separate de bucatarie, incaperea lentru camara de alimente a apartamentului, bae cu intrare separata in fiecare incapere din locuinta.

In general un student se poate incadra in bugetul sau aproape in egala masura cu bugetul alocat pentru camera de camin.
Apartamente 2 camere de inchiriat in Bucuresti se gasesc in toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Criteriul de baza care valorifica imobilele la categoria inchiriere sunt asemanatoare cu criterile de vazare, zona in care este pozitionat apartamentul, distanta fata de statii de troleu, autobuz, tranvai, metrou.

Insa crieriul de baza este modul in care este compartimentat si utilizat spatiul util al apartamentului. Gradele de finisare interioara clasica, moderna si finisajele noi pot creste pretul chiriei pentru oferta de apartamente de inchiriat Bucuresti cu pana la 15% la suta fata de pretul normal al apartamentului dupa cum spune Regatta Imobiliare.
Este util si benefi ca apartamentul inchiriat sa fie situat aparoape de unele stati de mijloc de transport in comun. Studenti care sunt incadrati la bugetul statului la facultate beneficiaza de transport in comun pe doua lini de autobuze.
Ofertele de inchirieri apartamente in Bucuresti le gasiti pe diverse siteuri de imobiliare, steuri de publicitate online sectiunea imobiliare, piata scrisa de la A la Z.

Informatiile si „ponturile” imobiliare sunt foarte valoroase, informatiile imobiliare in general sunt promovate si vandute de catre Agentiile Imobiliare, costul unei informatii este de 50% din chiria pe prima luna, astfel daca chiria se ridica undeva la 200 de Euro pe luna, 100 Euro va retine Agentia Imobiliara, in cazul unei colaborari este de stiut faptul ca o Agentie Imobiliara percepe comision atat de la persoana care inchiriaza cat si de la proprietarul imobilului care a inchiriat bunul propriu.
Sunt situati in care apartamentelec inchiriate, proprietarul nu inregistreaza venitul lunar din chirie, astfel acest lucru este un plus pentru proprietarul care inchiriaza, iar minus pentru beneficiarul apartamentului care plateste chiria.
Impreuna cu contractul de inchiriere a apartamentului trebuie sa fie insotit se de procesul verbal de predare in care sunt specificate bunurile existente in locuinta pe care proprietarul imobilului le pune la dispozitia chiriasului

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat