Ce ai spune sa muncesti zi de zi intr-un decor luxos si sa ai in permanenta la dispozitie un hair-stylist, un specialist in machiaj si un maseur? Daca la toate acestea se adauga si venituri de cateva ori mai mari decat salariul mediu din Romania, atunci deja se poate spune ca sunt indeplinite toate conditiile pentru o meserie de vis.

Numai ca aceasta descriere nu se refera la un vis, ci este realitatea cotidiana pentru fiecare fata care alege sa faca videochat Bucuresti la Studio-20.ro. Iata care sunt conditiile de care vei beneficia, daca alegi sa lucrezi in acest domeniu care cunoaste, de cativa ani, o dezvoltare de-a dreptul impresionanta!

Luxul devine realitate de zi cu zi!

Studio 20 Bucuresti Victoriei este unul dintre cele mai mari din tara, cu peste 700 de metri patrati, situat in doua aripi diferite ale cladirii de birouri Victoria Business Center. Unul dintre ele are vedere chiar spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Fiecare dintre cele 20 de spatii de lucru se intinde pe o suprafata generoasa, de peste 25 de metri patrati, beneficiaza de cel mai bun echipament si de un decor realizat de designeri profesionisti. Camerele imita dormitoare romantice, biblioteca, bucatarie, birouri sau dus, astfel incat sa poata fi implinite diferitele fantezii ale membrilor site-urilor pentru adulti.

Aceleasi conditii generoase sunt asigurate si in alte locatii Studio 20 din Capitala, precum studiourile de videochat din Bucuresti Unirii, Double D de pe Splaiul Independentei sau Eva Agency.

O intreaga echipa te ajuta sa reusesti!

Conditiile ideale asigurate in fiecare sediu nu reprezinta singura explicatie pentru succesul obtinut de modelele de videochat din Bucuresti. O contributie esentiala la reusita lor este adusa de echipa de specialisti care le asigura sprijin atat in perioada de inceput, cat si dupa aceea.

In primele 5 zile, fiecare fata are la dispozitie o colega trainer dedicata, care ii va explica tot ce are de facut, atat teoretic, cat si practic, prin exemple si role-plays. In paralel, beneficiezi si de cursuri gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj.

In primele doua saptamani, urmezi intre 2 si 4 ore pe zi de lectii de engleza in mod individual, pana cand ajungi la un nivel care iti permite sa faci fata cu brio conversatiilor obisnuite. Aceasta abilitate se va dovedi esentiala nu numai in munca desfasurata intr-un studio de videochat din Bucuresti, cat si la orice alt job pe care il vei avea in viitor.

Te bucuri de castiguri impresionante!

In primele trei luni de activitate, fiecare fata care lucreaza intr-un studio de videochat Bucuresti beneficiaza de un venit minim garantat de 5 000 de lei pe luna, indiferent de performantele obtinute pe site-urile de profil.

Apoi, odata ce capeti experienta, oportunitatile de crestere a castigurilor devin tot mai numeroase. Pe langa comisionul standard de 50%, se pot cumula mai multe bonusuri, astfel incat exista posibilitatea de a ajunge la venituri de 65% din sumele realizate pe site-urile pentru adulti. Aceste bonusuri le sunt acordate modelelor care lucreaza mai mult, celor care obtin castiguri mari, precum si celor care raman fidele studioului.

In plus, este acordat ajutor financiar pentru completarea trusei de machiaj si a garderobei, precum si acces usor la credite financiare. In acest fel, poti sa iti indeplinesti mai rapid orice vis, trezind invidia tuturor prietenelor si a cunoscutelor!