picturi cu animaleIn gama vasta de picturi, exista o anumita categorie de lucrari care sensibilizeaza un anume grup de oameni – iubitorii de animale. Daca inima ta rezoneaza cu aceste minunate fiinte sau daca doresti sa schimbi intr-o masura modul in care iti decorezi casa, alege sa petreci cateva minute in acest segment de picturi cu animale, la Onlinearts.ro. In egala masura, daca esti in cautarea unui cadou potrivit, pentru o aniversare, ori ca si dar de casa noua, o astfel de pictura s-ar putea sa fie exact ceea ai nevoie.

Fie ca sunt plasate intr-un mediu urban, intr-unul rural sau intr-un design abstract, aceste  tablouri pot sa infrumuseteze cu adevarat orice tip de incapere.  Stilul pe care artistii il aleg pentru realizarea acestor lucrari poate sa varieze, in functie de backround-ul fiecaruia, de sentimentele pe care vor sa le transmita. Dintre subiectele acestor picturi putem sa amintim cateva, in urmatoarele randuri:

– o caravana ce strabata un anume lant muntos sau o trecatoare

– animale la marginea unui lac sau chiar in timp ce ies din acesta

– cai ce alearga in libertate sau intr-un staul

– trasuri de cai in centrul unui oras, intr-un cadru vechi

– oameni ce hranesc  pasari, in apropierea casei sau intr-o piata publica

– pasari ce se odihnesc sau se hranesc pe marginea unui pervaz de geam

– pescarusi ce zboara deasupra marii

– ursi, tigri, lupi, lei sau alte animale pradatoare, surprinse intr-un cadru de aproape, ce sa redea agresivitatea acestora

– pasari exotice in habitatul lor, in timp ce se hranesc sau se pregatesc de zbor

– lupte de corrida, in plina desfasurare

– animale personaje de desene animate  surprinse intr-un anumit cadru de sarbatoare

– animale de companie (caini, pisici, hamsteri etc)

– pesti de apa dulce, din apele curgatoare sau lacurile si iazurile din tara noastra

– car taranesc cu boi sau cai

– armasari de rasa pura

– lebede pe lac

400 de astfel de lucrari sunt acum disponibile in segmentul de picturi cu animale, postate in sectiunea speciala a site-ului OnlineArts.ro. Alege artistul preferat si urmareste intreaga colectie de tablouri expusa aici sau navigheaza in voie si rasfoieste in cele 35 de pagini cu lucrari ce incorporeaza prezenta animalelor.