Nunta este unul din cele mai importante evenimente ale unei persoane. Este acel eveniment in care doua pesroane, mirele si mireasa, sunt in atentia tuturor. Pe langa rochia de mireasa si costumul mirelui, este extreme de importanta si atmosfera globala a evenimentului. Daca ati stabilit data casatoriei, este momentul sa va axati si pe alegerea formatiei de muzica care va intretine atmosfera creand dintr-un simplu eveniment, un adevarat spectacol.

Alegerea formatiei pentru nunta este la fel de importanta ca si achizitionarea tinutelor sau alegerea locatiei potrivite.

Lovis Band – este o formatie de muzica live, un band live evenimente private. Lovisband acopera o gama variata de servicii muzicale ce cuprinde toate genurile muzicale, adaptate fiecarei ocazii. Un band ce promoveaza muzica live, imbinand partea artistica (instrumentisi si solisti cu o inalta pregatire profesionala) cu partea tehnica (sonorizare, lumini, efecte speciale).

Solisti vocali: Tudor Man, Cristina Stroe si Cristi Stanciu. Lovisband creaza un show de calitate, plin de rafinament si buna dispozitie.

Oferta de servicii a LovisBand se caracterizeaza prin flexibilitate. In functie de preferintele dumneavoastra, poate fi completata cu diferiti solisti sau instrumentisti (saxofon, nai, clarinet, tambal, contrabas).

Preceti momente deosebite alaturi de cei dragi si lasati LovisBand sa se ocupe de buna dispozitie! Garantam o atmosfera de neuitat!

Pentru a va forma o imagine despre aceasta formatie, puteti accesa www.lovisband.ro (sectiune Foto si Video). Materialele publicate in site va stau la dispozitie! Ele prezinta profesionalismul, talentul si daruire. Alegeti muzica de calitate pentru un eveniment 100% reusit!

Persoane de contact:

Emilian Zane – Manager –   0726.366.579

Laura Zane – PR Manager – 0726.193.808

E-mail: office@lovisband.ro

Daca vreti ca petrecerea sau nunta visata sa devina realitate, nu ezitati sa ne contactati!