Costurile funerare sunt in continua crestere iar multe persoane nu stiu ce preturi necesita o inmormantare pana cand nu se lovesc de respectiva problema. Cu ajutorul unei polite de ajutor pentru inmormantare va asigurati ca cei dragi nu se vor lupta cu costurile de inmormantare in acele momente dificile. O asigurare pentru un moment funerar este poate cel mai mare beneficiu pentru un asemenea eveniment.

Asigurarile funerare au evoluat mult in ultimii zece ani si au devenit cel mai popular mod de a preplati o inmormantare. Polita de asigurare va contine  cel mai probabil in partea de jos numele persoanei care va ridica polita, nume transmis de beneficiar companiei de asigurari. Acest sistem este mult mai convenabil deoarece strangerea unei sume de bani intr-un cont bancar pentru un asemenea eveniment va putea naste ambiguitati la momentul decesului, deoarece fondurile sunt imediat inghetate pana cand executorii vor repartaja suma unei persoane cu drept de mostenire. Acest proces poate dura chiar si luni de zile.

Sunt multe persoane care nu numai ca isi preplatesc inmormantarea si toate costurile acesteia dar tind sa aibe si anumite dorinte privind modul in care aceasta sa se desfasoare. Cel mai multi dintre noi au o idee privind locul unde doresc sa fie inmormantati, biserica unde sa se desfasoare slujba religioasa sau modelul sicriului iar aceste dorinte sunt cat se poate de normale. Toate acestea pot fi infaptuite prin polita de asigurare care va asigura punerea in practia a tuturor acestor principii.

Politele de asigurare sunt foarte diferite  si pot fi concepute pentru a satisface toate gusturile si preferintele. Aceste asigurari pot include fie o anumita suma de bani fie produse funerare pana intr-o anumita suma care pot fi : sicriul, urna, diferite produse si servicii funerare precum imbalsamarea, mijloace de transport si chiar obtinerea unui loc de veci. Optiunile sunt nelimitate iar tu iti poti personaliza polita de asigurare pentru a crea un serviciu funerar potrivit gusturilor tale.

Cresterea beneficiilor si a preturilor serviciilor funerare

Costul mediu al unui serviciu funerar s-a dulat in ultimii 15 ani. O polita de asigurare pentru o inmormantare poate asigura fonduri disponibile pentru acoperirea cheltuielilor unui serviciu funerar. Impreuna cu firma de asigurari se poate stabili un buget pentru prezent dar pentru viitor ? Din acest motiv se poate realiza o polita care sa creasca in valoare odata cu trecerea timpului. De asemenea daca apelati la o firma de pompe funebre in avans, acestia pot incheia cu dvs. un contract de prestari servicii la pretul curent al pietei si programat in viitor, astfel veti fi protejat de inflatie si de alte costuri aditionale.

Prin dobadirea unei asigurari de inmormantarea va puteti pune afaceriile in ordine si va puteti asigura o liniste sufleteascadar si un sentiment de implinire. O politie de asigurare in caz de deces ofera o varietate de optiuni pentru client, este usor de facut, se poate realiza un sistem de rate avantajos si se poate configura intr-o perioada scurta de timp.