* o companie ieşeană vine cu soluţii complete pentru rezolvarea uneia dintre cele mai mari probleme ale sistemului medical românesc: infecţiile intraspitaliceşti * gama de produse se adresează însă atât domeniului medical, cât şi celui alimentar.

BC septal spateÎntr-o perioadă în care exigenţele în materie de igienă şi respectarea normelor de mediu au devenit extrem de stricte, o companie ieşeană vine în întâmpinarea instituţiilor publice şi antreprenorilor cu cele mai noi soluţii privind curăţenia şi siguranţa igienico-sanitară în domeniile medical şi alimentar.

Noile produsele şi soluţii puse la dispoziţie vin să limiteze şi efectele uneia dintre cele mai grave probleme ale sistemului medical românesc: infecţiile nosocomiale. Cunoscute uzual ca infecţii intraspitaliceşti şi ignorate de autorităţi, acestea sunt responsabile de numeroase decese în rândul pacienţilor, care contactează diverse afecţiuni pe perioada internării. Rapoartele europene cu privire la bolile transmisibile arată că aproximativ 3.000.000 de persoane contactează, anual, infecţii asociate îngrijirilor medicale, iar mai bine de 50.000 mor din această cauză.

Deşi sunt prezente în aproape orice unitate medicală, în România, infecţiile nosocomiale rămân încă neraportate, motiv pentru care ţara noastră abia dacă este menţionată în statistici. „Cele mai afectate clinici sunt clinicile de chirurgie şi Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI), unde se lucrează cu pacienţi aflaţi în stare gravă şi cu suprafeţe deschise, însă incidenţa infecţiilor este menţionată şi în saloanele de internare sau la transportul pacienţilor între clinici, prin mâinile contaminate ale personalului medical”, arată medicii epidemiologi.

Din acest motiv, specialiştii subliniază o dată în plus necesitatea unei dezinfecţii şi decontaminări atente a spaţiilor şi a instrumentarului, pentru limitarea oricăror riscuri. Asemenea spitalelor, şi în domeniul alimentar şi turistic, igienizarea spaţiilor şi echipamentelor trebuie să fie una strictă, pentru evitarea propagării germenilor patogeni în rândul angajaţilor şi clienţilor.
Compania Septal asigură dezinfecţia, curăţarea şi întreţinerea zilnică a instrumentarului, echipamentelor şi suprafeţelor medicale, printr-o gamă diversificată de dezinfectante şi accesorii pentru această activitate, cât şi pentru o bună igienă a mâinilor şi a pielii. Septal răspunde astfel cerinţelor impuse pentru cabinete medicale, spitale şi clinici prívate, cămine de bătrâni, dar şi unităţi din domeniile turistic/alimentar, precum restaurante, cafenele, hoteluri şi pensiuni.

Avantajele produselor Septal sunt conferite atât de modul de prezentare, în recipiente de dimensiuni variate, adaptate uzului industrial, cât şi prin compoziţia acestora. Produsele Septal conțin o paletă largă de substanțe active, fără coloranţi şi arome, cu uscare rapidă, fără poluarea aerului din aria de acţiune şi cu o eficacitate antimicrobiană performantă. În plus, toate produsele sunt testate şi certificate conform stardardelor europene şi în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Septal este o companie cu capital integral românesc, membră a grupului Coseli, companie ieşeană cu peste 20 de ani de activitate în producţia şi comercializarea de produse din domeniul alimentar, industrial şi farmaceutic.
Întreaga gamă de produse poate fi vizualizată accesând www.septal.ro.

Adresa: B-dul Poitiers nr. 43, Iaşi
Tel: +40 372 731924
Fax: +40 232 270997
Mobil: +40 372 731924 ;

Pentru orice informaţii, vă stăm la dispoziţie la adresa de E-mail: contact@septal.ro