Astzi va propun sa discutam despre lumea virtuala a jocurilor de stravechi de logica din imperil chinez si anume jocurile cu pietre de mahjong. Asadar aceste jocuri mahjong dateaza de mult timp de pe vremea imperiul chinez. Desi pare un joc simplu jocul in sine de mahjong este destul de dificil. Regula de baza a jocului este sa elimini pietrele de mahjong similare si care se leaga direct una de alta. Pietrele de joc au diverse imprimeuri cele mai cunoscute sunt cele care reprezinta caracterele chinezesti, mahjongg fiind de origine din China, cu timpul au aparut alte variante ale jocului.

Exista foarte multe variante de jocuri cu mahjong acum amintim doar cateva:

  • mahjong legatura – si acest joc este popular printre fani mahjongului online
  • mahong eternity
  • mahjong connect – unul dintre cele mai cunoscute si jucate jocuri de mahjong online jocul este destul de dificl piesele sunt cu litere chinezesti si sunt foarte apropiate astfel incat itiva pune la grea incercare spiritul de observatie
  • mahjong 3D
  • mahjong Link

Vom discuta pe parcurs altor materiale despre alte variante de mahjong care difera putin de varianta clasica si unele se combina cu alt joc celebru si anume Solitaire.

Oricare varianta o alegeti cu siguranta va trebui sa munciti sa terminati acest joc si nu uitati in majoritatea jocurilor trebuie sa terminati intr-un interval de timp prestabilit deci, trebuie s ava grabiti . daca reluati jocul piesele sunt amestecate.

Informatii oferite de site-ul de jocuri mahjong – emahjong.ro

Spor la joc.