Jocurile clasice cu masini ne-au fascinat tuturor copilaria. In prezent, odata cu trecerea timpului si continua evolutie a tehnologiei, copiii simt nevoia sa joace nu numai jocurile traditionale in aer liber pe care le-am jucat si noi, ci si jocurile online.

Copiii de aztazi isi compara scorurile cu prietenii, joaca diverse jocuri in echipa sau individual jocuri de strategie sau cu masini.

Jocurile cu personaje din filme si desena animate cum ar fi : Mario, Fermierul Ted, Trenuletul Thomas, pe care copiii, chiar si atunci cand veneam obositi dupa sapte ore petrecute la scoala, de-abia asteapta sa le joace, sunt disponibile gratis pe jocuridemasini.ro, site pe care copiii pot sa se relaxeze jucandu-se intr-un mod educativ, care le va stimula inteligenta.

De asemenea, pentru cei mai pretentiosi dintre cei mici,s ite-ul pune la dispozitie jocuri cu tractoare unel ein varianta  jocuri 3D, cum ar fi: Curse Americane, Mario Kart 3D, Curse ATV, Super Drift 3D.

Cu siguranta ca multitudinea de jocuri cu trenuri si jocuri cu tancuri vor fi foarte populare in randul baietilor, care cu siguranta vor aprecia Tancuri Commando 3, Tancuri Plutitoare sau Tancul Erou.

Si pentru fete exista mai multe jocuri captivante, cum ar fi jocurile cu Biciclete de Jucarie, jocuri atv-uri – unde il poti ajuta pe Teddy Bear sau Dora, cursa pe bicicleta sau il poti ajuta chiar pe Mos Craciun sa-si conduca ATV-ul in jocul Santa Rider.

Distractie placuta alaturi de noi.