Jocurile cu masini printre  preferatele voastre si din ce in ce mai multi internauti aleg sa se joace astfel de jocuri atunci cand sunt activi pe internet. Pentru ca dorim sa oferim cele mai bune jocuri utilizatorilor nostrii, in ultima perioada am incercat sa adaugam cele mai tari jocuri cu masini unele 3D sau in 2 in care trebuie sa reusiti sa terminati toate nivelurile dificile din joc. Desi pare o treaba usoara nu este chiar asa masinile sunt destul de dificil de condus si mai ales daca acest lucru trebuie sa-l faceti contra cronometru.

Iata cateva dintre cele mai noi jocuri cu masini adaugate:

18-wheeler-medium18 Wheeler 3D – Acest joc este unul dintre cele mai dificile jocuri cu masini si camioane. Conduci pe drum prin toate cele 10 nivele ale jocurlui, testandu-ti abilitatiile de sofer pana la limita, pe strazile inguse ale rasuluii. Cheia acestui joc este de a termina in cel mai scurt timp posibil pentru a deveni campionul curselor de camioane online.

Mario racing- Mario racing este cel mai nou joc in aceasta categoria. In acest joc distractiv trebuie sa participi la mai multe curse de masini cu eroul mario. Vei intra in aceasta cursa contra 3 adversari si evident trebuie sa termini fiecare cursa pe primul loc. Trebuie sa conduci masina cu multa indemanare si sa sari peste obstacole pentru a castiga cursa. Joaca jocuri cu masini daca iti plac curse de viteza cu personajul tau preferat.

Crazy raide 2 – Cursele cu maisni truck se intorc c un joc si mai palpitant. Trebuie sa stapanesti acest bolid pe 4 roti un super camion truck care distruge tot ce intalneste in cale. Arata ca esti un sofer priceput si du la bun sfarsit cusa nebuna cu camioane truck. Daca iti plac jocurile cu masini mari nu uita sa i-l votezi.

Acestea sunt doar cateva jocuri noi adaugate categoria de jocuri cu masini  pe site-ul nostru de masini gasiti o multitudine de alte jocuri interesante cum ar fi jocuri cu motociclete, jocuri cu taxi jocuri cu tiruri jocuri curse cu masini. Citeste mai  multe despre aceste jocuri online.

Spor la joc