Pe 28 februarie, la BIEN SAVVY Private Sale iti poti face cel mai frumos martisor pentru ca esti invitata la cel mai elegant eveniment outlet de rochii de seara din an. Elegantele rochii de seara si de cocktail din colectiile La Sposa si Bien Savvy au discounturi fabuloase : de pana la 80%.

 

Te asteapta superbe rochii din dantela pretioasa, catifea regala si voaluri frantuzesti cu cristale si pietre pretioase din colectiile de rochii de seara La Sposa (2009 – 2013) si din 9 colectii semnatura Bien Savvy, inclusiv In the Mood si Fall in Love.  Preturile incep de la 320 ron ! Sunt peste 200 de rochii de seara si de cocktail pe care le poti achizitiona doar la BIEN SAVVY Private Sale la pret redus.

 

Bien Savvy Private Sale are loc vineri, 28 februarie 2014, de la 12:00 PM la 08:00 PM la Atelier Bien Savvy, Popa Soare 26, Bucuresti. Ai grija sa nu intarzii pentru ca prima venita, este prima servita.la sposa evening dress sale (5)

Te rugam sa vii insotita doar de o prietena si sa fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si vrem ca fiecare dintre voi sa se bucure de preturile reduse si de rochiile superbe.

Plata se poate face cash sau cu cardul.

Rochiile nu se rezerva.

Pentru mai multe detalii, suna la 0766 635 060 sau scrie-ne la ioana@biensavvy.ro. Si nu uita sa confirmi invitatia la Bien Savvy Private Sale.

De lovelove

Descopera rochiile de seara si de zi care iti vor reinventa garderoba!