Lumea virtuala a ajuns si in acest domeniu al pacanelelor se stie ca dulti sunt din ce in ce mai mut atras de acestea. Inasa acum in mediul online regasti jocuri pacanele care nu mai necesita pierderea de bani si timp pe la cazinouri sau sali de joc.

Sunt nenumarate varainte si versiuni si in functie de preferinte vei gasi jocul potrivit care sa va placa. Unele au sunete similare jocurilor din caziou altele au sunete ambietale.

Jocuri la pacanele sunt in 5 coloane sa clasic in doar 3 coloane sau role. Se poate juca in modul auto spin adica role se invart singure pana cand apare un castig adica sa prins o combinatie. Se pot seta numarul de linii de bet cat cat este mai mare cu atat sansele cresc insa creste si costul per bet.

Jocurile de pacanele au nenumarate variante si versiuni insa in linii mari acestea se impart cam asa:

  • pacanele cu 777
  • pacanele cu fructe – cirese, banane etc
  • pacanele cu litere gen BOOK of RA
  • pacanele sport , personaje
  • pacanele cu animale
  • pacanele cu personaje cu eroi – spiderman, marvel
  • pacanele cu obiecte abstracte

Cele  mai jucate pacanele online sunt:  Book of ra si Ultra Hot si Sizzling hott.

Aceste jocuri ca la aparate au si variante imbunatatite care insa nu difera foarte mult de versiunile standard. Diferentele se fac doar la numarul de linii de bet, suma de pornire, sau valoarea betulului pe linie. si uneori combinatiilr si pozitionarea elementelor. Jocurile vin si cu o poveste care in principiu se translateaza in imaginile de pe role si anume fie ca vb de book of ra sau de sport sau animale si povesti pe role veti gasi personajele sau obiectele care definesc acea poveste.

Concluzia:

Daca esti un iubitor al acestor jocuri la aparate cu pacanele mediul onlne va ofera sansa sa va distrati complet gratis fara ca sa aveti grija fondurilor si sa plecati acasa cu buzunarele goale. Asadarnu ezitati sa cautati jocurile de pacanele pe care le preferati si sa va distrati cu ele de acasa complet gratuit

Spor la joc.