In 2014, Kondor a organizat cel mai mare concurs de fidelizare si motivare a partenerilor de afaceri din domeniul in care activeaza. Compania este primul producator roman de rulouri exterioare si alte sisteme de umbrire, izolare si securizare care a oferit pana in prezent o masina si alte premii in valoare de peste 40.000 euro.
Concursul Kondor s-a desfasurat pe tot parcursul anului 2014 si este cea mai importanta campanie de loializare desfasurata vreodata de o companie din industria producatoare de sisteme rezidentiale si industriale.

Premiul cel mare – o masina de transport marfa
Premiul cel mare in cadrul concursului Kondor a constat intr-o masina Dacia Dokker Van, care a fost oferita prin extragere publica in cadrul unui eveniment de amploare, Gala Kondor 2014. Evenimentul a fost exclusivist si a reunit liderii din domeniu, adica parteneri actuali si posibili colaboratori ai companiei, veniti la eveniment din intreaga tara.
Premiul in valoare de mii de euro a mers la un partener Kondor din Arad care s-a inscris in concursul lansat la inceputul anului 2014. Atat participarea in concurs, cat si prezenta la eveniment, care pe data de 19 decembrie a marcat sfarsitul concursului, fost impresionanta, avand in vedere miza.

Premii totale de peste 40.000 euro
Concursul a avut mai multe categorii de premii. O alta categorie importanta a fost reprezentata de premiile constand in excursii exotice, city-break-uri si excursii pitoresti. Valoarea acestei categorii a fost de peste 6.000 de euro.
De asemenea, o alta categorie a fost reprezentata de premiile garantate, oferite automat la inscrierea in concurs. Din aceasta categorie fac parte tabletele si GPS-urile. In cazul ambelor categorii, castigatorii au avut posibilitatea alegerii premiilor dorite.

Cea mai usoara inscriere, premii garantate
Pentru acest concurs, partenerii Kondor au avut de indeplinit o singura conditie: sa realizeze vanzari de produse din gama producatorului de cel putin 2.000 de euro pe tot parcursul anului.
Conditia a fost foarte simpla, avand in vedere domeniul de activitate, si anume comertul cu produse de uz indelungat. Colaboratorii puteau indeplini aceasta conditie chiar prin plasarea unei singure comenzi.
Avantajul acestui concurs a fost faptul ca participantii isi putea mari sansele de castig cu fiecare comanda plasata. Pentru fiecare 2.000 de euro, acestia primeau un nou tichet de concurs, care a intrat atat in extragerile excursiilor, cat si in extragerea din marea finala.

O noua campanie cu premii mari in 2015
Pentru acest an, Kondor pregateste un nou concurs cu premii. Momentan, producatorul roman nu a dorit sa dezvaluie detalii, dar isi doreste sa se autodepaseasca, asa cum a facut-o an de an, si sa satisfaca intotdeauna asteptarile partenerilor sai, asa cum n-a mai facut nicio alta companie din domeniu pentru colaboratorii de afaceri.
Compania Kondor si-a propus ca in 2015 sa ofere si altor companii care doresc sa intre in sistem sansa de a castiga premiile puse la bataie. Cei care doresc sa intre in legatura cu producatorul roman, care doresc sa devina partener sau sa obtina mai multe detalii pot accesa site-ul www.kondorinvest.ro, pot suna la numarul 0757.082.700 sau pot trimite un mesaj pe adresa marketing@kondorinvest.ro.

De Raluca Maria Gurau

Copywriter si asistent marketing la Kondor