Mare mi-a fost mirarea cand am constatat ca pasionati de jocuri zuma, categorie pe care o vizitam si eu cu ceva timp in urma sunt din ce in ce mai multi. Fie online, fie offline aceste jocuri de logica si indemanare sunt printre cele mai jucate de pa internet gasindu-se si in retele de socializare.

Maimutica vesela arunca bilele din gura , bile colorate pe care tru trebuie sa le grupezi cate 3 minim pentru a le distruge si sa ai continuitate in joc Desi pare simplu in timp acestea vin tot mai repede si indemanarea este cheia acestui joc cu bile iar daca gasiti o varinata 3D atunci jocu deine si mai inetresant. Desiguri cine nu stie aceste jocuri 3d va deschis noi orizonturi in materie de jocuri online. Jocurile online 3D prind tot mai multa culoare si evident si priza la public. Dar sa vb putin despre cele mai cautate jocuri cu bile 3D si anume jocurile zuma online. Jocurile zuma vin cu o sumedenie de variante:

  1. zuma cu bile online
  2. zuma deluxe 3D
  3. zuma link
  4. zuma revange
  5. zuma vs solitaire
  6. zuma bejeweled

Orice varianta ai alege jocul de zuma mai ales daca este 3D cu siguranta vei fi testat la maxim. Indemanarea si spiritul de observatie este cheia acestui joc care face ravagi pe internet la orice varsta. Incerca si tu aceste jocuri si cu siguranta nu vei fi dezamagit de alegerea facuta.

Spor la joc.