Daca ti-ai propus sa slabesti sis a-ti recapeti silueta de vis pe care ai afisat-o in costum de baie si talia de viespe pentru care ai primit atatea complimente, poti incerca cu incredere cateva aplicatii pentru slabit special concepute pentru smartphone-ul tau iPhone 6.

Iata care sunt cele mai renumite si eficiente aplicatii de sanatate, nutritie si sport care te-ar putea ajuta sa scapi de kilogramele in plus:

1.       My Fitness Pal

Aceasta aplicatie calculeaza numarul de  calorii arse prin orice tip de activitate fizica, dar si numarul de calorii consumat, printr-o caracteristica ce are stocate mai multe alimente si valorile nutritionale care le corespund.

2.       My Diet Coach

Iata o aplicatie pentru iPhone 6 cu mesaje motivationale pentru cei care-si doresc sa slabeasca. Poti personaliza aceste mesaje in functie de stimulentele la care rezonezi cel mai bine. Cu ajutorul acestei aplicatii, vei capata mai multa incredere in tine si-ti vei indeplini obiectivul mult visat.

3.       Fitocracy

Aceasta aplicatie iti arata cum trebuie sa faci exercitiile fizice intr-un mod corect, pentru ca rezultatele lor sa fie vizibile intr-un timp cat mai scurt. In plus, iti va sustine cauza prin recompensarea cu diverse medalii si premii virtual pentru toate reusitele tale inregistrate in aplicatie.

4.       Healthy in a Hurry

Un corp sanatos nu poate arata altfel decat bine. Invata din aceasta aplicatie cum sa mananci sanatos in fiecare zi si incearca zecile de retete pe care ti le sugereaza. Nu iti face griji daca nu esti o gospodina foarte priceputa, pentru ca toate retetele sunt simple si usor de realizat.

5.       Lose it!

Lose it! este o aplicatie compatibila cu iPhone 6 care iti genereaza, in functie de varsta, sex si inaltime, un program nutritional care te va ajuta sa scapi cu usurinta de kilogramele in plus. Este ca si cum ai vizita un nutritionist, doar ca nu implica nici un cost.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.