GESIMO – Program Administrare Asociatii Proprietari

Calcularea intretinerii lunare si evidenta contabila nu a fost niciodata mai facila prin utilizarea programului informatic GESIMO.

Acesta, pe langa calcularea intretinerii lunare, include multe alte facilitati ca: administrarea facturilor primite de la furnizori; distribuirea cheltuielilor pe cota indiviza, pe apartament, pe numar persoane, etc.; administrarea indecsilor contoarelor; administrarea salariilor si a statelor de plata; contabilitate in partida simpla; plata online a intretinerii; administrarea fondurilor; administrarea penalitatilor; fisa apartamentului; facturi, chitante, bonuri; activ/pasiv; subventii; … plus multe alte functionalitati.

Accesul in aplicatia online se realizeaza de oriunde prin intermediul unui nume de utilizator si a unei parole. Accesul in sistem este securizat. Se efectueaza copii de siguranta in fiecare zi a bazei de date si a fisierelor.

In fiecare luna, administratorul aplicatiei, dupa introducerea tuturor cheltuielor si a indecsilor contorilor, are posibilitatea de a calcula automat cotele lunare de intretinere si exportul in format pdf a dosarului lunar al asociatiei. Calcularea cotelor lunare de intretinere se realizeaza dupa efectuarea de catre sistem a catorva verificari automate. Se verifica daca au fost introduse facturile de la furnizori pentru luna respectiva, daca au fost cititi indecsii contoarelor si daca toate datele existente in sistem sunt valide.

Programul pentru administrarea asociatiei de proprietari este unul dintre cele mai complete si complexe de pe piata din Romania care include toate functiile necesare pentru administrarea unei asociatii de proprietari dar care este foarte usor de utilizat avand o interfata intuitiva.

Pret: 60/lei/an/asociatie cu acces la toate functionalitatile aplicatiei pentru administrator, presedinte asociatie, contabil asociatie, cenzor asociatie, casier asociatie.

Pentru a utiliza aplicatia sau pentru a primi mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@gesimo.ro sau la numarul de telefon 0770 578 155 sau sa accesati adresa web http://gesimo.ro