Dental Partner’s Grup – important distribuitor din domeniul stomatologic – a ales sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA, SeniorVisualBI si SeniorCRM pentru a-si sustine planurile de extindere a afacerii la nivel national.

Dental Partner’s Grup importa si distribuie aparatura si instrumentar stomatologic, materiale consumabile stomatologice si pentru tehnica dentara. Compania ofera clientilor sai servicii complete, de la proiectarea si organizarea cabinetelor si laboratoarelor, pana la instalarea echipamentelor, asigurand si service post-vanzare.

In perioada urmatoare managerii Dental Partner’s Grup intentioneaza extinderea si consolidarea afacerii la nivel national, prin deschiderea de noi filiale si cresterea fortei de vanzare mobila pe de-o parte, si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor pe de alta parte. In acest context, s-a resimtit nevoia unui software integrat pentru managementul activitatilor prezente si viitoare ale companiei. Astfel, Dental Partner’s Grup a ales sistemele SeniorERP – pentru gestionarea resurselor si proceselor companiei, SeniorVisualBI pentru analiza si raportare avansata, SeniorSFA pentru automatizarea fortei de vanzare de pe teren si SeniorCRM pentru managementul interactiunilor cu clientii de la primul contact pana la servicii post-vanzare.

„In momentul in care am decis sa ne extindem aria de produse si servicii pentru piata stomatologica, am hotarat ca este important si necesar sa implementam un sistem ERP. Mai mult decat atat, situatiile intampinate, legate de gestionarea dificila si neorganizata a bazei de date de clienti, a stocurilor, a pieselor de schimb si a solicitarilor primite de catre departamentul de service, ne-au convins ca avem nevoie de un sistem informatic complet care sa acopere toate nevoile companiei. Am ales sa lucram cu Senior Software deoarece in urma interogarii pietei am constatat ca este o firma cu referinte foarte bune, are nenumarate certificari si o echipa profesionista.”, a declarat doamna Valentina Curculescu, Director de Vanzari Dental Partner’s Grup

Solutia integrata alcatuita din ERP, SFA, CRM si Business Intelligence va constitui suportul informatic necesar desfasurarii in cele mai bune conditii a tuturor activitatilor companiei, indiferent de marimea si complexitatea lor.

SeniorERP va permite companiei sa gestioneze mult mai eficient un numar mare de articole, furnizori, clienti, politici comerciale sau puncte de lucru. Datorita modului de lucru online al aplicatiei, datele vor fi disponibile imediat in sistem, indiferent de angajatul sau locatia din care au fost introduse, ceea ce inseamna ca factorii de decizie din cadrul companiei vor avea acces rapid la informatiile financiare si de gestiune, iar comunicarea intre angajati si departamente se va realiza mai usor. In plus, automatizarea in ERP a celor mai uzuale operatiuni financiar-contabile va determina o reducere a costurilor operationale.

Pentru imbunatatirea comunicarii cu clientii si cresterea satisfactiei acestora, managerii Dental Partner’s Grup au ales si SeniorCRM, solutia destinata managementului relatiilor cu clientii si prospectii si imbunatatirii fluxului de vanzari. Sistemul CRM va fi utilizat de catre angajatii din departamentele de marketing, vanzari si service, si va ajuta la:

• Gestionarea corecta si unitara a informatiilor despre clienti
• Pastrarea unui istoric clar al interactiunilor cu acestia
• Managementul ofertelor si al comenzilor de vanzare
• Centralizarea feedback-ului primit de la clienti
• Gestionarea si solutionarea rapida a solicitarilor de service

Pe langa sistemul CRM, Dental Partner’s Grup a decis sa implementeze si solutia mobila SeniorSFA pentru forta de vanzari de pe teren. Aceasta le va permite agentilor sa promoveze, direct la sediul clientilor, cele mai noi produse si oferte ale companiei, precum si sa preia comenzi si feedback de la acestia pe care le vor putea transmite in timp real la sediul central, datorita integrarii SFA-ului cu sistemul ERP.

Nu in ultimul rand, pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra intregii afaceri, managerii companiei au ales si SeniorVisualBI, solutia Business Intelligence dezvoltata pe platforma Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor. Cu SeniorVisualBI acestia vor avea acces la date in timp real privind vanzarile, cheltuielile, rotatia stocurilor, cash-flow-ul sau rentabilitatea economica si financiara a companiei, ceea ce inseamna ca ii va ajuta sa ia decizii intr-un timp mai scurt, sa controleze mai eficient cheltuielile si sa creasca performantele echipei de vanzari.

In prezent Dental Partner’s Grup a inceput demersurile pentru deschiderea unei filiale in Timisoara, urmand sa infiinteze filiale si in Iasi, Cluj si Constanta. De asemenea, isi va suplimenta numarul de agenti de vanzari in puncte strategice din tara precum Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Brasov, Craiova, Galati, Baia Mare, Ploiesti si Sibiu.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorWMS si SeniorINVENTORY.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.