Pe cat de fabulos pare sa te uiti la fotografii de nunta ale altor oameni doar pentru ca sunt spectaculoase exista ceva de care trebuie sa ne amintim mereu. Pentru fiecare imagine superba exista si una care nu a mers bine.

Sa incercam sa ne dam seama de ce unele fotografii au fost o idee proasta in ziua nuntii

Fotografii lucreaza mereu intr-un mod alert impreuna cu dumneavoastra bazat pe anumite constrangeri de timp ale programului nuntii, asa ca e bine sa ai o idee cu fotografiile pe care le doresti si cat de mult dureaza sa faci aceste fotografii cat de mult timp doresti sa investesti si sa iei in calcul si fotografiile nereusite din aceasta incercare.

Cu noroc fotografii de nunta profesionisti cunosc diferenta. Tine-ti minte a sunt anumite pozitii pe care nu le consideri atat de frumoase pentru ziua nuntii.

Fotografie sarind in aer: Aceasta se poate face , și se poate face bine gândiți-vă la fizica, aici , dar ! . Ești într-o rochie ; fotografiile de acțiune sunt o provocare ( mai ales atunci când există două persoane care trebuie sa se coordoneze).

Mirele care se uita prin rochia ta ….da… dar NU….

Mireasa intinsa pe jos: N-am înțeles niciodata cum sa ajuns la aceasta pozitie, dar se pare ca o multime de oameni o iubesc. Mireasa sta in iarba la picioarele mirelui ei :)) plus pete verzi de iarba pe rochie..

Trebuie evitate toate pozitiile care te fac sa te simti incomfortabil: Serios  dacă nu doresti sa tii buchetul mai sus pentru ca sutienul fara bretele te deranjeaza atunci mai bine nu o fa!

Totuși, dupa cum spune un fotograf nunta sibiu Paul Albu de la Paul Albu Photography, acestea nu pot fi setate ca si reguli. Teoria mea este ca merita incercate toate pozitile pe care mirii le agreeaza si care cred cu siguranta ca vor construii o fotografie puternica. Totul depinde de personalitatile mirilor care se casatoresc daca isi doresc un still de fotografie nebun , rafinat , traditional. Este mereu in regula sa incerci ceva distractiv si creativ!