Producatorul de automatizari italian Life fabrica pentru intreaga lume noi tehnologii in lumea automatizari de porti, chiar si in domeniul motoarelor de porti batante. Cea mai cunoscuta este Gama Optimo cu servomotoare electromecanice liniare care ofera o gama larga intre versiunile 230V si 24V cu deschidere rapida a portii sau deschidere lenta. Aceasta, impreuna cu un nivel crescut al proiectarii si al producerii in concordanta cu calitatea, designul, si standardele functionale celor mai evoluate automatizari porti de pe piata. Sunt mult mai multe avantaje pe care le puteti gasii in  si veti vedea cum produsele automatizari porti LIFE deschid o noua era a caselor inteligente.

Gama Optimo are un ochi vigilent si un creier inteligent. Centrala electrica cu fotocelula. Acesta ajuta sa ai un control asupra automatizari porti si detecteaza orice persoana sau obiect care este in mod subit in zona de operare a portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Copii tai vor fi protejati daca se joaca in jurul portii si cineva deschide poarta fara sa ii vada. Deasemenea poate detecta animale pentru a nu ranii prietenii necunvantatori ai oamenilor.

Mecanismul de deblocare al automatizari porti este ferit de apa. Desi acesta se foloseste destul de rar el a fost gandit sa fie activat cu  usurinta, rapiditate si in siguranta pentru o comoditate in plus pentru a intervenii in cazul blocarii datorita frunzelor sau altor materiale.

Motorul Optimo pentru automatizari porti este deja echipat cu un cablu pentru alimentare cu curent si un cablu de semnal, ambele lungi de 1 metru pentru instalare mai usoara, deasemenea este cablat pe interior pentru a facilita mentenanta.

Interfata DIGITAL LIFE TECHNOLOGY aduce un protocol care permite o instalare simplă a fotocelulelor, transponder, selectoare digitale și alte dispozitive de comandă. Dispozitive noi sunt imediat recunoscute datorita sistemului de tip  „plug and play”: prin urmare, sistemul poate fi actualizat și extins în orice moment. Ai nevoie doar de trei pași pentru a configura instalarea: un instrument inteligent care oferă întotdeauna un răspuns la instalarea și cerințele utilizatorilor în orice condiție.

Consolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerință de instalare. Instrucțiunile de montaj ale automatizari porti sunt clare, simple și intuitive, care asistă instalatorul prin toate etapele muncii lui. LIFE a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecător și o gamă de servicii personalizate.