Tudor SRL – cel mai mare distribuitor de produse de birotica si papetarie din Bistrita-Nasaud – a ales sa isi gestioneze afacerea cu ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Printre altele, managerii urmaresc modernizarea activitatii de distributie si imbunatatirea procesului decizional.
Tudor SRL este lider in domeniul distributiei de birotica, papetarie si produse de ambalare din judetul Bistrita-Nasaud si ofera de peste 20 de ani produse de cea mai inalta calitate clientilor sai din nord-vestul tarii. In momentul in care dezvoltarea afacerii risca sa fie afectata de un sistem informatic inadecvat, managerii companiei au decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP, SeniorSFA si SeniorVisualBI:

„Am ales sistemele oferite de Senior Software pentru ca acopera necesitatile organizatiei si sunt dezvoltate pe platforme recunoscute, testate si validate in piata. Integrarea aplicatiilor ERP si SFA cu solutia Business Intelligence va acoperi nevoia de a avea rapoarte corecte in timp real, indiferent ca este vorba de cele 6000 de produse din portofoliu sau partenerii comerciali, informatii care sa permita actului decizional eficienta maxima.”, a declarat domnul Ionut Turdean, Director Executiv Tudor SRL.

Specializarea SeniorERP pe verticala de distributie reprezinta unul dintre principalele motive ale alegerii facute de Tudor SRL. Astfel, odata cu implementarea sistemului, compania va avea acces la functionalitati specifice care ii vor permite gestionarea facila a numarului mare de clienti si furnizori, a politicilor comerciale aferente, a portofoliului vast si diversificat de produse respectiv a stocurilor acestora, automatizarea proceselor operationale si nu numai.

De asemenea, integrarea sistemului ERP cu aplicatia SeniorSFA disponibila pe Android va favoriza modernizarea activitatii companiei. Pe de o parte, sistemul SFA va permite reprezentantilor de vanzari de pe teren sa preia rapid comenzile direct de la sediul clientilor si sa le transmita la sediul central, sa gestioneze soldurile acestora, sa vizualizeze in timp real stocurile disponibile, iar pe de alta parte managerilor de vanzari sa urmareasca activitatea agentilor, sa le aloce sarcini si sa comunice mai rapid cu ei.

Un alt aspect important pentru orice distribuitor este reprezentat de accesul in timp real la rapoarte si indicatori despre dinamica pietei, portofoliul de produse sau partenerii comerciali ai companiei. Acestea sunt necesare pentru imbunatatirea procesului decizional si vor fi oferite de SeniorVisualBI, sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorWMS si SeniorINVENTORY.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.