logo el studio

BUCURESTI – 20 Mai 2014

 

Pe 15 Mai, El Studio Style a deschis portile unui nou salon, in zona Unirii!

 

Grupul El Studio Style reprezinta unul dintre conceptele de succes in domeniul infrumusetarii. Din dorinta de a consolida pozitia grupui El Studio, pe piata bucuresteana a infrumusetarii, pe 15 Mai a avut loc deschiderea celui de-al cincilea salon. Aceasta noua locatie nu reprezinta singurele planuri ale grupui El Studi ci si extinderea portofoliului de servicii si produse existent. Managementul companiei are un plan ambitios de dezvoltare pentru anii urmatori, plan care va implica un numar de 9 saloane El Studio deschise pana in anul 2019.

Istoria grupului El Studio incepe in anul 2005, odata cu deschiderea primului salon,  in zona Floreasca, urmat în anul 2009 de cel de-al doilea salon, situat în zona Timpuri Noi. Anul 2012 aduce un nou salon in Grupul El Studio, deschis pe bulevardul Lacul Tei. Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra, am hotarat sa deschidem un salon in zona Unirii!

Pentru ca ne dorim sa celebram frumusetea, El Studio Unirii va asteapta cu promotii de senzatie. Va punem la dispozitie 100 de pachete cu o reducere de 30%!

El Studio Unirii ofera urmatoarele servicii:

– coafura

– frizerie

– cosmetica

– manichiura/pedichiura

– make-up

– masaj

Pentru detalii referitoare la promotii şi locatie accesati site-ul El Studio

 

Pentru informaţii suplimentare exista urmatoarele date de contact:

021 210 83 40

www ( .) el-studio ( . ) ro

office (@) el-studio .() ro