Komandor, renumit pentru proiectarea si executarea de sisteme de usi glisante, va pune la dispozitie solutii adaptate tendintelor actuale. Cele mai inedite modele, culori, forme, dimensiuni si finisaje va sunt propuse in gama de usi glisante Komandor. Protejati-va spatiul de depozitare intr-un mod estetic si original prin intermediul serviciilor noastre de usi glisante la comanda ! In perioada 01.03.2014 – 31.03.2014 beneficiati de 20% discount la toate modelele de usi glisante Komandor.

Detalii suplimentare despre promotie si despre intreaga oferta de produse Komandor gasiti accesand www.komandor.ro.

Pentru informatii suplimentare, detalii si neclaritati, ne puteti contacta la numarul de telefon 021.350.41.70.

Despre Komandor

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei organizatii datand insa din 1986. KOMANDOR este un ambasador al designului de interior, al dressingurilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului.

Compania noastra este in crestere constanta, castigandu-si renumele de a fi una din cele mai dinamice si mai respectate companii producatoare de dressing si usi glisante. Toate acestea sunt confirmate de reteaua profesionala de distributie a produselor noastre, prin distribuitori autorizati, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America de Sud.

Ne conformam incontinuu criteriilor de performanta ale pietei moderne, dorintelor clientilor nostri si suntem in permanenta la curent cu acestea.

Cu o vasta experienta in domeniul productiei de mobilier – dressinguri si usi glisante, cu o prezenta in peste 52 de tari, concernul Komandor a devenit leader mondial in sisteme de glisare. Komandor ofera solutii complete pentru compartimentari de spatii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu usi glisante, usi glisante separare incaperi, dulapuri pentru zonele mansardate, bucatarii, etc.