Birou de traduceri autorizate, legalizate si interpretariat in Bucuresti, Uno Traduceri vine in sprijinul tau cu servicii profesionale, realizate la standarde inalte de calitate. In materie de traduceri, Uno Traduceri iti propune urmatoarele oferte:

Traduceri juridice autorizate;
Traduceri economice si financiare autorizate;
Traduceri tehnice autorizate;
Traduceri medicale autorizate;
Traduceri de acte auto;
Traduceri diplome de studii;
Traduceri legalizate (traduceri autorizate care, suplimentar, au aplicata incheierea de legalizare notariala a semnaturii traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei din Romania).

Despre Uno Traduceri

Inca din 2004, Uno Traduceri furnizeaza servicii integrate de traduceri autorizate pentru clientii cu care si-a creat parteneriate solide. Firma noastra de traduceri va ofera servicii de traduceri autorizate scrise si servicii de interpretariat, inclusiv in regim de urgenta. Facilitam legalizarea notariala a traducerilor autorizate in situatiile in care se impune si, nu in ultimul rand, avem grija ca acestea sa va fie livrate in cel mai scurt timp.

Va oferim inclusiv posibilitatea colaborarii de la distanta. Astfel, incepand cu preluarea cererii dumneavoastra de oferta pentru traduceri autorizate, continuand cu transmiterea cotatiei de pret, stabilirea comenzii, livrarea traducerilor si plata prin internet banking, totul se poate realiza online, fara sa fiti nevoiti sa va va parasiti biroul.

Punctul nostru de lucru:

Piata Romana – Palatul UGIR-1903
Str. George Enescu nr. 27-29
Etaj 4, camera 1, sector 1, Bucuresti
Program : Luni – Vineri de la 9.00 – 17.30

Cum ne puteti contacta?

Tel/fax: (004) 021 310.32.84

Mobil: (004) 0724.812.363 / (004) 0721.775.266

e-Mail: office@uno-traduceri.ro

www.facebook.com/unotraduceri