Calatoresti mult? Te-ai stabilit la o alta resedinta si ai inchiriat-o pe cea veche?

In curand vei putea avea acces la toate informatiile legate de plata utilitatilor doar cu un singur click!

Excursii, delegatii sau chiriasi, cateva din motivele pentru care ti-ai dorii evidenta contabila a facturilor de la administratia de bloc fara a fii nevoit sa faci un drum sa te vezi cu presedintele de bloc sau cu administratorul.

Tocmai din acest motiv MCM Bluezone s-au gandit sa creeze o aplicatie online prin intermediul careia atat proprietarii cat si administratorul sau presedintele vor avea toate informatiile despre ce anume s-a achitat si cand.

MCM Bluezone este o companie din Bucuresti ce se ocupa atat de administrare imobile cat si de dezvoltare web.

Cu un portofoliu de clienti considerabil pe partea de administrare imboile si cu o echipa tehnica de exceptie pe partea de web design & development proiectul acestora devine din ce in ce mai fezabil, mai ales in timpurile in care traim. Si pentru ca o astfel de platforma sa fie perfect functionala in momentul de fata se lucreaza din greu, dar se pare ca se apropie cu pasi rapizi de versiunea BETA.

De ce ai folosi o aplicatie pentru administrare imboile?

  1. Oriunde si oricand poti verifica cat ai achitat si ce ai de achitat.
  2. Daca ai chiriasi poti sa te asiguri ca isi platesc utilitatile la timp.
  3. Nu mai este nevoie de discutii lungi si multe explicatii, cu presedintele sau administratorul de bloc, totul este pe internet.
  4. Ai intreg desfasuratorul platilor fara sa cauti prin chitantele din lunile anterioare, economisesti timp pretios.

Ce altceva mai ofera MCM Bluezone?

Pe langa partea de administrare imobile echipa MCM va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea pe internet.

Ai nevoie de un web site de prezentare? Iti doresti un catalog de produse si servicii iar costurile de printare si distribuire iti dau batai de cap? Incearca un magazin online!

La MCM Bluezone dezvoltam web site-uri de prezentare folosind ultimele tehnologii in materie de online, design responsive compatibil cu orice smartphone sau tableta, pagini interactive menite sa stimuleze vanzarile pe site si multe alte optiuni avantajoase pentru tine si clientii tai.