Daca lucrezi de la birou, probabil stii deja faptul ca un fiset metalic te poate ajuta sa pastrezi dosarele companiei si obiectele de lucru in siguranta. Cu toate acestea, fiecare model este construit in mod diferit.

Desi magazinele online de birotica si papetarie iti pun la dispozitie o gama larga de produse din aceasta categorie, este important sa faci alegerea finala in functie de necesitati, preferinte si specificul activitatilor desfasurate. Iata care sunt avantajele unui model cu seif!

Nivelul de siguranta

Aceste fisete metalice disponibile in magazinul online Office Class au constructia exterioara realizata din tabla de otel de calitatea I, sudata si cu grosimea de 0,7mm. Constructia lor este cu pereti simpli, astfel ca isi gasesc utilitatea in domeniul comercial si cel industrial. Vopseaua ignifuga din exterior permite un grad de rezistenta superior la contactul cu focul si asigura protectie impotriva incendiilor.

Sistemul de inchidere al acestui fiset metalic este de tipul sus-jos, realizandu-se in 3 puncte. Seiful din interior este prevazut cu 2 usi si 2 chei, avand o incuietoare alcatuita dintr-o serie de 3000 de numere diferite. Drept urmare, este ideal daca iti doresti ca nimeni sa nu aiba acces la anumite informatii.

Produsul a fost fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale pentru calitate. In interiorul lui se afla 3 polite reglabile pe inaltime, ce suporta o greutate de pana la 35 de kilograme fiecare.

Prin urmare, se pot amplasa inclusiv obiecte grele. Acest obiect de mobilier vine livrat in stare complet asamblata, astfel incat nu mai este necesar sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de montaj.

Pretul

Un astfel de fiset metalic costa 974,60 lei cu TVA, fiind aplicata o reducere de 339,81 lei. Datorita faptului ca greutatea sa neta este de doar 44.1 Kg, acesta poate fi amplasat in orice incapere. Culoarea clasica este gri, insa poti alege si o nuanta de crem, orange, rosu, albastru, verde, maro sau alb.

In cazul in care iti doresti ceva mai deosebit, vopseste integral produsul in negru sau silver. In felul acesta, poti crea contrast cu restul biroului. Produsul este fabricat in Romania, avand garantia valabila timp de 2 ani de zile. La aceasta achizitie, primesti 5 bibliorafturi cadou. Desi nu par suficiente, ele iti pun la dispozitie spatiul necesar pentru arhivarea celor mai importante acte.

Promotiile

Vrei sa cumperi mai multe fisete metalice? Daca decizi sa optezi pentru un pachet de trei bucati de acelasi tip, toate sunt disponibile pentru doar 2873,84 lei. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie sa platesti 3 484,82 lei.

In schimb, poti economisi 610,98 lei si sa te bucuri de un mobilier care sa reziste o perioada lunga de timp fara interventii.

Dimensiunile unui fiset metalic sunt de 900x400x1800 mm, ceea ce-l face usor de integrat in majoritatea incaperilor. Cat despre usile sale batante, deschiderea acestora este de 90┬░. La cerere, fiecarui produs i se pot atasa polite suplimentare si alte dotari.

De unde sa achizitionezi un fiset metalic cu seif?

Mediul online a evoluat foarte mult, astfel incat oricine are posibilitatea de a pastra informatiile confidentiale intr-un mediu securizat. Totusi, acest lucru nu elimina importanta hartiei clasice din companii.

Alege un dulap metalic pentru a putea depozita actele, contractele si planurile tale de business intr-un mod eficient. Un model cu seif este ideal pentru a te putea bucura de confidentialitate si pentru a pastra un mediu de lucru ordonat!