Nunta dvs. va fi probabil cea mai mare petrecere pe care o veți face vreodată – și a afla cum să planificați o nuntă poate fi la început destul de descurajant (și mai ales dacă intenționați să planificați o nuntă în mijlocul pandemiei COVID). Dar, indiferent dacă doriți o nuntă mică, simplă sau una mare, fastuoasă, pașii rămân aceiași: stabiliți un buget (un prim pas critic!), Găsiți inspirație, începeți lista de invitați … ei bine, vă prezentam totul in cele ce urmeaza. Vă recomandăm să vă concentrați asupra unei sarcini pe rând, astfel încât să nu fiți copleșiți de procesul de planificare a nunții. Și dacă sunteți într-o criză de timp, continuați și delegați unele dintre aceste responsabilități membrilor familiei și prietenilor – probabil că vă vor ajuta cu plăcere pe măsură ce navigați în acest proces.

Care sunt pașii pentru planificarea unei nunți?

Când vine vorba de planificarea unei nunți, este o idee bună să urmați o listă de verificare – și să abordați pașii enumerați în ordine. De exemplu, există un motiv pentru care ar trebui să stabiliți o dată și să vă rezervați locul înainte de a vă alege îmbrăcămintea – pentru a vă asigura că aspectul dvs. este confortabil sezonul evenimentului. Și acesta este doar un exemplu de ce urmarea pașilor pentru planificarea unei nunți este atât de importantă; veți găsi multe altele în lista de mai jos.

Dacă sunteți o persoană care găsește o listă de verificare a nunții  un pic copleșitoare, iată o listă cu pașii de bază pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a vă asigura că ziua cea mare este un succes. Desigur, există mai multe sarcini pe care poate doriți să le abordați, dar vorbim doar despre necesitățile aici. Sunteți gata să intrați în modul de planificare? Iată cum să planifici o nuntă pas cu pas.

Stabiliți un buget de nuntă

Este esențial ca stabilirea bugetului să fie primul pas în planificarea nunții. S-ar putea să nu fie cea mai distractivă parte a procesului, dar este o sarcină care trebuie completată cu adevărat mai întâi, deoarece pune în mișcare restul procesului de planificare a nunții. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă îndrăgostiți de un loc, o rochie etc. și să vă dați seama că este complet în afara razei de acțiune. Așadar, așezați-vă cu părinții sau cu alți potențiali contribuabili pentru a veni cu un buget total, apoi împărțiți-l în funcție de furnizor sau serviciu în consecință.

Descărcați o aplicație de planificare a nunții

Veți putea realiza mai multe dacă vă puteți planifica nunta în timp ce vă deplasați, mai degrabă decât să stați în fața computerului. Un restaurant de nuntă din București vă poate ajuta să aveți o nuntă de vis.