Rapid și practic, livrarea mâncării și-a făcut loc în viața de zi cu zi a românilor. Se poate face oriunde, atât acasă, cât și la birou. Afacerea cu serviciul de livrare mâncare de la restaurante acasă sau la birou este o tendință care vine din Statele Unite și care continuă să se dezvolte cu viteză fulgerătoare în multe orașe din România.

Vrei să testezi această nouă modă? Dacă ai refuzat întotdeauna să utilizezi acest serviciu, iată 3 avantaje majore care te pot face să te răzgândești și să îți dorești să iei o masă livrată chiar la tine acasă.

1 – Economisești timp

După cum ai înțeles, livrarea mâncării este mai presus de toate o soluție foarte practică, care îți economisește timp considerabil, mai ales dacă nu ai cand să gătesti. Alegând această opțiune, eviți cozile lungi la restaurante care sunt aglomerate la prânz și cină.

În plus, deoarece nu dorești întotdeauna să mergi într-un loc public pentru a te bucura de masă, utilizarea unui serviciu de livrare mancare la oala la domiciliu îți permite să te simți confortabil acasă, în fața televizorului sau cu familia. De asemenea, este ideal pentru a bea o băutură direct de acasă în loc să plătești mai mult într-un restaurant.

2 – Un serviciu disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Este foarte posibil să găsești restaurante care oferă livrarea meselor în orice moment al zilei și al nopții. Unele unități sunt deschise doar până la ora 22, iar altele fac livrarea pe timp de noapte până la ora 4:00. Pentru a te asigura că primesti comanda rapid, alege un restaurant lângă casa sau biroul tau.

Livrarea meselor acasă este simplă, în primul rând prin faptul că poți comanda de pe laptop sau de pe telefon în timp ce ești instalat în liniște acasă, dar și prin faptul că durează între 30 și 45 de minute pentru a fi livrate. Acest timp este mai scurt decât ieșirea, luarea mașinii, alegerea locului unde vrei să mergi, comanda și apoi așteptarea.

3 – Mâncăruri pentru toată lumea

Poți comanda practic orice dorești. Aproape toate francizele și marile lanțuri de restaurante oferă livrare. Sushi, burger, pizza, cuscus, paste, salate, tapas … Trebuie doar să alegi, să comanzi și să aștepti câteva minute!

A comanda o masă de acasă înseamnă să ai alegerea restaurantului și, prin urmare, să nu mai fii limitat de meniul restaurantului în care te afli. Vrei să mănânci mancare chinezească în timp ce partenerul tău vrea să mănânce italiană? Nicio problemă: comanda ți se livrează cu ceea ce îți place de la restaurantul ales de tine! Mâncare asiatică, burgeri, fructe de mare, kebabs, pizza, paste, salate, sandvișuri, tacos, carne… Alegerea este vastă.