Indfloor Group – Romus este cel mai recent parteneriat incheiat intre cele doua companii, din dorinta de a oferi clientilor/aplicatorilor de pardoseli, produse profesionale pentru pregatirea stratului suport si montajul oricarui tip de pardoseala (mocheta, covor pvc, parchet, pardoseli rasini sintetice, etc.).

Indfloor Group a devenit reprezentantul Romus in Romania, astfel ca montatorii de pardoseli pot beneficia de masini, unelte si dispozitive speciale pentru instalarea pardoselilor profesionale.

Prin intermediul Romus, Indfloor Group ofera urmatoarele categorii de produse:

Bariere de praf profesionale (stergatoare, presuri profesionale)

Profile de finisaj (profile pentru parchet si podele laminate, profile de trecere, profile protectie treapta antiderapanta, plinte, etc.)

Lame si instrumente de taiat (lame industriale, lame pentru raschete, lame cutter cu cioc, dreptare, foarfece, etc.)

Unelte pentru pardoseala (curatare sapa suport, sablare strat suport, echipamente pentru aplicare produse autonivelante, testare umiditate, benzi adezive, unelte manuale, etc.)

Echipamente speciale pentru sudura la rece si la cald pentru covor pvc, aplicare tencuiala, masini de slefuit parchet, accesorii de protectia muncii, etc.

Despre Romus

Compania Romus este producator de scule montaj pardoseli, lame de cutter, masini si echipamente tehnice, profile pentru pardoseli, bariere de praf personalizate, etc.

Despre Indfloor Group

Indfloor Group se afla in plina ascensiune, astfel ca in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, gratie diviziei de vanzari, cu ajutorul careia acopera toate regiunile tarii.

Specialistii Indfloor Group ofera solutii complete de pardoseli (consultanta, design, materiale, montaj, intretinere) companiilor private si publice, precum si tuturor celor care isi doresc pardoseli aspectuoase si de cea mai buna calitate.

Indfloor Group asigura servicii si produse profesionale.

Pentru informatii suplimentare si comenzi: accesati formularul de comanda sau sunati la 0730.336.099.